Sayfa 20/238 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Teknik merkezi

1. Bu sözlüğü seviyorum👋👋👋

yaşlanarak degil yaşayarak tecrübe kazanır insan...

2. Sanırım gaymagamligi buldum

Gittim gördüm bı çay içtim ve soluk benizlilerle ederler konusunda anlastigim için işi bitirdim

Ben artık geri dönüşe geçiyorum

Kabileye bol şanslar ve bol kazançlar , çadır hayatını özledim

California dan Minnesota ya yol uzun

Bye ve de UGH ...

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

3. Önem verdiğim 5 kriterin 3 ü satta

4 ve 5 incisinde sorun yok

5 de 3 negatif görürsem hisse pozu kaparım

5 de 4 gordugum vakit dolar almak

5 de 5 görünce ise REAL SHORT yada THE BİG SHORT a girmek anlam kazanabilir

Bundan sonrası dördüncü kriteri gözlemlemek

4. Rusya , tescilli avareller toplulugundan topuklayan dingilterenin hava sahasını ihlal etmiş

ABD ve Rusya Kedi fare gibi oynayacaklar bu avarellerle daha bunlar iyi günleri

5. Aksam grafikleri bir incelemeye çalışıp görünüm değerlendirmesi yapmaya çalışacağım

Kabaca dolar / Euro / sepet bazlı grafiklerin danger zone bölgesini zorladiklarini ancak o bölgeye giremediklerini söyleyebilirim

O bölgeye iştirak edeceklerini kendi adıma kesin görmekle beraber şu anda o şekilde bir teknik güç gözükmüyor

Buradan kendi adıma çıkardığım sonuç şu ki

Sağlamindan aşağı yönlü bir düzeltme ve ardından yeni zirveler gelecek gibi görünüyor

Müsait olduğumda grafikler üzerinde bir görüntü değerlendirmesi yaparim

6. sepet kur bazlı bist30 grafında , danger zone bölgesi tırmalanmakta ve bu esnada da direnç çizgisi zorlanmakta
    direnç çizgisinin aşılıp aşılmadığından ziyade danger zone bölgesine geçiş bana göre çok daha önemli çünkü o bölge aşıldığında mal yedirme amaçlı bir yükseliş dalgası daha gelme olasılığı çok yüksek ancak ben buna şu aşamada çok ihtimal vermiyor ve kuvvetli bir düzeltme sonrasında tekrar o danger zone sınırına geldiğimizde şu anki değerimizden daha yukarıda bir yerler o bölgeye gelip aşacağımızı düşünüyorum

pound bazlı bist30 da , yukarıdaki mavi direnç bandını geçmemiz olumlu ancak şu aşamada orada kalıcı olabileceğimizi pek zannetmiyorum..... sanırım daha sonra

yukarıda sırasıyla koyduğum euro ve dolar bazlı bist30 grafında ise , sepet kurda olduğu gibi , indikatör bazında ciddi bir yorgunluk söz konusu

bireysel olarak 120.000 bist30 seviyelerinden senetlerimle vedalaştım ancak kuvvetli bir düzeltme sonrası zirveyi yukarılara taşıma olasılığını tekn,ik olarak çok güçlü gömekle beraber , eğer o düzeltmeye girmeden gitmeyi tercih ederlerse de yolları açık olsun

7. seni seviyoruz

8. borsada bist30 için 120000--121000 seviyelerinden tüm pozisyonlarımı kapadığımı daha önce de yazmıştım

tüm genel teknik yaklaşımları grafikleri alt alta koyarsam ve de olayı vadeli taraf açısından yorumlarsam

çıkardığım sonuç şu ki

120.000 bist 30 değeri açımdan pivottur

altı long üstü ise short olmak tehlikeli ancak benim nazarımda bir haftadır ibre net aşağıya

Sayfa 20/238 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •