Sekiz burada ki yorumlari dikkate alarak paramin hepsini Doğtaşa yatırdım buradaki yorumlar olmasaydi karel de kalacaktim karel de gelecek vadeden hisse bunu söylemeden geçmeyelim. Teşekkürler hisseyi doğru anlattığıniz için.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.
Ben varım sayın sekiz. Birinci çeyrek bilançoyu gördükten sonra girmiştim 2.60 maliyetle başladım. Arada bir al sat yaptim. Keşke onuda yapmasaydim bir daha hayatta ellemem 😊 foruma çok sık yazmasam da yazılarınızı sıkı takip ettiğimi belirtmek isterim
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben, siz ve kuzeys başta olmak üzere 2.76 5000 lot ile girdim sonra, ağırlığı arttırdım. Şimdi maliyet 3.20 oldu teşekkürler......
beni dinleyen çevremdeki arkadaşlarda aldı , kazandı ve bekliyor...
hepimiz siz değerli yorumculara çok teşekkür ediyoruz
ayrıca bu forum gerçekten kaliteli....
KUMARI OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAKTADIR
Ben sn kuzey s sayesinde hem kront aldim sonrada kelebek ve hangi forumlarda yazdigini arastirarak buldum dogtad aldigini kendisi gercekten bizim gibi ky.lar icin caba ve emek harcayan bi ustadimizdir ben artik hisse aramiyorum sadece kuzeys in hangi topige yazdigini takip ediyorum asla y.t.d[emoji23] [emoji23] [emoji23]
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu hisseyi hiç bilmezdim. Tek bildiğim hisse kronttu. Sevgili dostum KUZEYs bu hisseyi bana söyleyince araştırdım ve buraya geçtim. Öncelikle ona kendim ve forumdakiler adına teşekkür ederim. Bu birlikteliğimizin daha uzun sürmesi dileğiyle tüm hissedarlara özellikle burada bizimle bilgi paylaşan arkadaşlar olmak üzere hepinize ayrıca teşekkür ederim.
Yer İmleri