Sayfa 200/323 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

1.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Çok çalışmak gerek, yüzlerce değil binlerce sayım yapmadan öğrenilmez.

Bir de beynin algısı önemli. Matematiği iyi olan kişiler daha kolay kapar bunları.
    Bende olmayan meziyetlerin başında MATEMATİK baştan kaybettim desenize

Bu topiğe gelip okumam da bunla alakalı dün başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum ...

laguna DOSTUMUN bana telkinleri: eğitim açısından sert düşen yada çıkan hisselerin sayfalarını okumak çok faydalı oluyor Dostum...
    borsa mantığını kafada oturtmanın en güzel yöntemidir...

THY artık ağa babalarının tahtası oldu... orada bilen değilde şanslı olan kazanır diyelim...

Bende diğerlerini okuyup katkıda bulunmaya çalıştığım gibi FARKINDA OLMADAN tam da
    arzu ettiğim EĞİTİME aç, susamış biri olarak istemeden DOĞRU BİR ŞEY YAPMIŞIM sizin öngörüleriniz sonrası devam ederim inşaallah ..
    teşekür ettim .

2.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    THY...
    Bu tepki çıkışını abarttılar.
    6 dalgaya çıktı. Dünden beri sürdü yukarı.
    Tepki çıkışının sayımı yerine 19.50 zirvesi sonrasındaki düşüş trendinin SAATLİK grafikteki sayımını verelim.
    18.65'teki bilanço zarar gelince yaptığı GAP'ı kapatmaya gözünü dikti.
    18.93' kadar çıksa da sayım bozulmuyor.
    16.66 altında 3 dibi var.
    Belki de burası yeri değil AMA BİLGİ alışverişi yaparken farkına varmadan önemli konular hakkında bilgi sahibi oluyorum hepinizden ALLAH razı olsun .
    ben THYAO topiğinde Ve sizlerin topiklerde kaldığım sürece HAZ duyarak ortamın EĞİTİMİNDEN yararlanmaya çalışıyorum AYRICA KENDİMİN AYARLADIĞI grafiklerle senetleri takip etme imkanı buluyorum ..

misal thyao da olduğu gibi ...

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bende olmayan meziyetlerin başında MATEMATİK baştan kaybettim desenize

Bu topiğe gelip okumam da bunla alakalı dün başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum ...

laguna DOSTUMUN bana telkinleri: eğitim açısından sert düşen yada çıkan hisselerin sayfalarını okumak çok faydalı oluyor Dostum...
    borsa mantığını kafada oturtmanın en güzel yöntemidir...

THY artık ağa babalarının tahtası oldu... orada bilen değilde şanslı olan kazanır diyelim...

Bende diğerlerini okuyup katkıda bulunmaya çalıştığım gibi FARKINDA OLMADAN tam da
    arzu ettiğim EĞİTİME aç, susamış biri olarak istemeden DOĞRU BİR ŞEY YAPMIŞIM sizin öngörüleriniz sonrası devam ederim inşaallah ..
    teşekür ettim .
    THY ağa babaların tahtası olsa böyle hareketler yapamaz.

ERSU veya METRO tahtasına döndürdüler.

UZUN VADE sayımında 19.50 üstünde 3 zirvesi kaldı.

Ondan sonra 2 yıl içinde 5 TL'ye kadar yolu var.

DUHUL : 1999

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    USDTRY...

15 DK GRAFİK sayımın son dalgası yapıldı.Bugün bitiyor. 3.8750 görülmek üzere.

USDTRY...

5 DK grafiğe göre 3.875 üstünde 3 minor zirve borcu kaldı.

DUHUL : 1999

5. Sn. Mohikan, bazılarına ne yapsanız yaranamazsınız! En güzeli muhatap almamak... Elinize, emeğinize sağlık! O mürit kelimesini de kendisine iade ediyorum, müritlik en güzel sana yakışır, madem süper öngörülerin var gaipten duyum felan alarak yatırım yapıyorsun aç kendine bir sayfa orada döktür! Beğenmediğin topikte işin ne? Kusura bakmayın saygılar, Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    THY...

Bu tepki çıkışını abarttılar.

6 dalgaya çıktı. Dünden beri sürdü yukarı.

Tepki çıkışının sayımı yerine 19.50 zirvesi sonrasındaki düşüş trendinin SAATLİK grafikteki sayımını verelim.

18.65'teki bilanço zarar gelince yaptığı GAP'ı kapatmaya gözünü dikti.

18.93' kadar çıksa da sayım bozulmuyor.

16.66 altında 3 dibi var.
    Hocam analizi bozmak için ÖZEL emir mi giriyor bu namıssızlar ...

7. usda vaktın olursa ADESE VE ITTFH güncellermisin ellerin dert görmesin

8.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Sen yaşlandıkça hafızan zayıflıyor..
    Kozallarda işim bitsin, Parsan ve Aselsana bakarım..sen bu arada say..
    Forumdan attır,istediğini yap..çokta tınnnn...
    Buralarda senin kafa makbul..Benim ihtiyacım yok..geyiğe takılıyorum,bazen garibanları biçme diye müdahale ediyorum..
    Müritlerinle birlikte size kolay gelsin..
    garıbanları biçilmekten kurtarmaksa maksadın yanlış topikte yazıyorsun.. bu topıkte kendıne üç hısse seçıpte o hısselerı haftada 10 defa trade eden kımse yok..aldığı hısseyı çıktıktan sattıgınıda düştükten sonra mıllete aldırıp sattıranda yok..burda belkı kazanabılecegın bır kaç hısseyı kaçırırsın ama en kötü ıhtımal paranda cebınde kalır. hoş bır sürü kazandıran hısse sayımıda oldu..aldıranda yok sattıranda karar senın..

Sayfa 200/323 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •