p.tesi 23 nisan dükkan kapalı salı günü görüşürüz
p.tesi 23 nisan dükkan kapalı salı günü görüşürüz
Yüzde 72 si halka açık imtiyazlı hisse varmı bilmiyorum akıllı delinin biri gelip 10 15 kurumdan caktırmadan yüzde 51 ini yani 9 milyon lot toplayıp patronronlara hastırın la diyecek o zaman akıllanırlar.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Normalde güzel hareketlerle gitmesi gereken senet patron satışıyla düşmüş..seçim beklentisi gibi beklentiyi alan senet devletten ihaleleri alan senet..bu kadar beklentiye rağmen hala dip seviyelerinde ya çok sert hareket yapacak ya da baskılanmaya devam edecek gibi..
Degerli arkadaşlar, 30 Nisan da bilanço açıklanacak, bilançoda güzel bir kar gelirse ve seçim beklentisi ile güzel noktalara gelebilir...
Şu anda ilk çeyrek bilanço çok önem kazandı...
Altı üstü 200 bin lotlamı çakıldı patron 200 bin lotta 20 de alıp 40 ta verse kazancı altı üstü 40bin tl yani hepsi bunun için miydi ,şuan elimde hisse yok bende 1,43 ten ayrıldım ama bence baskılamaya çalışıyorlar bu hafta belli olur ufak ufak çıkışa devam etmeye devam ederse amacı belli olur
Yukarda maliyetlenenler sabrederse zararı telafi edebilirler diye düşünüyorum
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
4 gün önceki yorumum,hisse 45 görüp dönmüştü ve sanırım 1,22 ye kadar inmişti
Hatırlayan olurmu bilmem gözde de murat ülker den habersiz operasyon yapmak istediler adam 400bin lot satıp taban yaptırmıştı aklıma o olay geldiği için hisseyi takibi hiç bırakmadım,bugün yorum yazmıştım patrondan habersiz spek hisseyi götürmek istedi patron speği şutladı d*****n kuyruğu yarın kopar samat delidir ya götürür 1,50-1,60 üzerine yeni zirve yapar,yada maliyet nasıl olsa 1,20 baktı çok ky atlıyor geri basar 1,30-1,35 e yataya bağlar
Bu hissenin patronu kadar sabırlı ve lot hesabı yapan yoktur o yüzden tedbiri dikkati elden bırakmamak gerek
Elinde olmayanlara asla önerimiz yok bakalım tavandan alanlara kâr şansı verecekmi
Yarın ola hayrola
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
borsadan anlayan adamın halı başka oluyor..bu yazıyı hısseler bi gıdım haraketlendıgınde davul zurnayla patrona satması için muşterı toplayan...hısseler bı gıdım geri çekılıncede felaket tellallığı yapıp KY. zararına sattıran cahıl cühelaya ezberlettirene kadar okutmak lazım..
Yer İmleri