Sayfa 200/345 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: SAMAT - Saray Matbaacılık

1. keşke galip in hisselerinde olsaydık 5 yılda 4 defa maliyetinizi çıkartırdınız. bu hissede galip malip yok dinlemeyin kimseyi. bu hissede şirketin patronları var. girin google a yazın raşit kuru prizma , metin kuru prizma ilk yazıları haberleri ve kim ve nasıl yaratıklar olduklarını anlarsınız. prizma adına söylentileri çıkmış aynı şekilde samattada aynı oyunları var. az az gıdım gıdım milleti soyuyorlar burda.küçük marjlarla kazana kazana büyük paralar topluyorlar. topu topu 45bin lotum var . 2 ye katlasa nolur katlamasa nolur esasında. benim hayatımda en tahammül edemediğim varlıklar 1-haraç kesenler 2-milleti kerizlemesine soyanlar. bunlar 2. seçenekteler işte. hiçbir etik anlayışı olmayan bu zavallılar itibarsız adlarını bile çıkarmışlar ne mal olduklarının farkında bile olmayan narsist ruh hastalarını iş adamı diye borsaya kote edenlerdede büyük suç var. kanunlar işlemiyor denetleme yok. muhtelif haber sitelerinde patron hisse senetlerinden para basıyor(kurular için) söylentileri bile bazı kurumları harekete geçirmek için yeterli sebeptir. ama nerde. yine kendi göbeğimizi kendimiz kesicez. böyle şeyler yaşanıncada yatırımcı yatırımcı değil al satcı oluyor işte.

2. Kurular ne zamana ve nereye kadar satış yapacak ondan haber ver Ali KELEŞ . tırişka bilgilendirme yaparak yatırımcıya herşey normal seyrinde havası verme. Kuruların zamanı ve miktarı belli olmayan satışlarından haber ver. samatın spekülatör ve yöneticileri bu yazıyı kesinlikle okuyacaksınız patronunuza bildirin bunu.

3. metin KURU 19.04.2018 tarihi itibariyle %4,97 eski hissesi METİN KURU 2.249.152 TL ( %12,29 ) satılan hisse 7.32 bu günde satan bunlardan biri ise niyetleri çok kötü çoktan beri bedelli bedelsiz kar payı hiç bir şey vermemişler kuntakinteler

4. Samatçığım sattığım yere kadar yaklaşmış.vay bee.
    Şu kağıtlar çit tavan yapıpta yukarı giderken herkesi heveslendirenle,bir de kağıt hareket yapmaya hazırlanırken kağıda sövüp milleti kağıttan uzak tutanlar siz aynı kişinin elemanlarısınız.bu kadar net.

5.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Samatçığım sattığım yere kadar yaklaşmış.vay bee.
    Şu kağıtlar çit tavan yapıpta yukarı giderken herkesi heveslendirenle,bir de kağıt hareket yapmaya hazırlanırken kağıda sövüp milleti kağıttan uzak tutanlar siz aynı kişinin elemanlarısınız.bu kadar net.
    vah vah pusucu teşhisi koymuş. işini bilen memur gibisin sen hunter_spek. ne olursa olsun yeterki senin işin görülsün

6. Öğleden sonra 1.23 teki hareketler alımmı yoksa satış mıydı arkadaşlar.anlayanlar yazabilirmi

7.  Alıntı Originally Posted by gokhan8313 Yazıyı Oku
    vah vah pusucu teşhisi koymuş. işini bilen memur gibisin sen hunter_spek. ne olursa olsun yeterki senin işin görülsün
    Samat 1.05 teyken buralarda türedin,şimdi 1.46 yaptı hala kazanamadın ve buralarda ahkam kesmeye devam ediyorsan senin pusucu olman daha mantıklı gökhan efendi.
    Sana bu kağıdı kötüleme görevi mi verildi.1.16 dan erken sattığımı yazmıştım daha önce.senin ne aldığın ne de sattığın belli.
    Ya çok aylaksın,ya da görev icabı burdasın hadi itiraf et
    Bak helal kazanç denen kişi de kağıdı pohpohlamakla meşguldü iki gündür.Sizi gidi ekmeğe yağ sürenler sizi

8. Atışmayı bırakalım da cuma için yorum yapalım.öğleden sonraki hareketler alış ağırlıklımıydı yoksa satışmı.yokmu yazabilecek

Sayfa 200/345 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •