Aynen. Maliyet kademeli alimla bile 60 TL. Bekliyoruz ve hala minik minik alıyoruz.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen. Maliyet kademeli alimla bile 60 TL. Bekliyoruz ve hala minik minik alıyoruz.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim iki hissem var ttrak ve otkar. otkar ömürlük çok acil bi durum olmadıkça satmayı düşünmüyorum. her fiyattan da alıyorum. ttrak maliyette verip geçicem. benim için hissenin düşüşlere karşı direnç göstermesi önemli. ttrak bu direnci gösteremedi. otkar ciddi zarar açıkladı en büyük beklentisi olan seri üretim ihalesini alamadı. ama ttrak kadar dirençsiz değil. fakat uzun vade temettü yatrımcılığı yapan herkesin portfoyunde olmalı diye düşünüyorum
2006 tarihli haber. şirketin ismi de geçmiyo.
satışları bu kadar düşmesine rağmen 9 aylık toplam karı gayet ii bence hisse başı 3 lira. yıllardır zarar eden hala zarar açıklayan bi firma olsa neysede yıllardır kar eden her yıl temettü veren bu senede kar etmiş karı üstelik çok da düşmemiş bi firma için sıkıntı yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. tabi satışlardaki düşüşün devam edeceğini karlılığın giderek azalacağını ilerisini daha da karanlık görüyorsanız o zaman başka.
bi zamanlar tüpraş 50-60 liralardayken böyleydi. bi türlü çıkamıyodu. her hisse çıkıyodu tüpraşta tık yok. kimileri elektrikli arabalardan bahsedip tüpraşın geleceğinin olmadığını sölüyodu heryerde. hisse çıkışa bir başladı çok kısa sürede 140 ları gördü 11 lirada temettü verdi. tabi bahsettiğim yıllarda otkar 100, ttrak 70,80, froto 32 liralarda. traktörü de sanki batmış gibi fiyatlıyolar. baskıladıkça baskılıyolar. benim düşüncem domates yemeye devam ettikçe ekmek yemeye devam ettikçe traktör yoluna devam edecektir.
çok değil 14 şubatta 75,85 tl imiş ttrak. nerden nereye
traktörde Ağustos ayı dip oldu ,, satışlar yönünden , yavaş yavaş kalkışa geçiyor ,,, 2017 yılı oranlarını kenara bırakın artık ,,, geriye bakarsak yandık ;) alttaki grafiğe bakarsanız nereye kadar getirirlerse getirsinler ,,, hiiiç takmayın Arkadaşlar,,,, ( tahtada olması gereken fiyatı belirleyen ve o emri veren Chihuahua finoları , bildiğiniz .idik yarıştırıyorlar ,, ) elinde hissesi olanları ne kadar panikletiriz, köşeye sıkıştırırız , psikolojik taktikleri
ama şunu unutuyorlar ,,, TTRAK 30.01.2009 yılında 3.39 tl idi tam krizden yeni toparlandığı anlar ,,, ve 9 sene sonra 29.09.2017 yılında 82 tl oldu ,,,,
ONUN İÇİN , kafanıza göre , uygun bulduğunuz yerlerden ( fiyatlardan ) 1 tane 2 tane ufaktan ufaktan atın kenara unutun ,,, çok fazla irdelemeyin ,82 den almak yerine , aradaki farkı hesaplayın , şimdi nerdeyiz demi
dolar yavaş yavaş düşüyor >> frenlendi ,,,ülke geneli elektrik üretimi rayına oturuyor ,,, genel cari oran bu ay iyi geldi ,,,, bunlar hep olumlu göstergeler ,,,,
Ttrak - 13.11.2018 AYLIK
Ana Endeks - 13.11.2018 - Günlük
![]()
Yer İmleri