Bence tekrar 1,35 gösterip 1,41 seviyesine getirecektir... Eylül ayında da muhtemelen 1.61 - 1,99 seviyeleri olabilir. 3. Çeyrek bilançonun iyi geleceğini tahmin ve ümit ediyorum.
Borsada kazancın tek bir şifresi var. Hedef, Sabır = Kazanç
"Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez"
Entrika, Katolik Nikahina Devam Ediyor...
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tireciğimin gitmeyeceği kesinleşti gibi, umutlarımız söndü, hayallerimiz yok oldu maalesef, ümitlerimiz kırıldı, ben şahsen yoruldum.
Hem de genç olmama rağmen. Burada yazıyorum sadece kendimi avutmak için..
Yani eğlence amaçlı, portföyüm de ufak olduğu için sıkıntımda yok. Gitmese daha iyi bence, yerini sağlamlaştırır, sonra bir gün nasıl olsa gider,. biz de başımızın çaresine bakarız, ama buradaki arkadaşlarımızı özleyeceğim, ayrılık vakti elbet gelecek.
YTD.
Ordinary arkadaşım hisseyi ...iç ettiler dahada sarkabilir kırarsa burayı 1.31 görme ihtimali çok yüksek orayı kırarsa 1.21 doğru riskler artabilir....şahsi fikrimi sorarsan acele etme derim tabiki taktir sizindir....
Saygılar...
Haklısınız, biraz daha bekleyeceğim alttan almak için, öyle bir hal ki benimkisi artık zarar hesaplamıyorum bile çünkü 11 senede (yakında 12 olacak) benim ettiğim zararı kimseler etmemiştir. Çok üzülüyorum bu hale ama oldu artık o yüzden ben bu hisseyle evliyim resmen başka hisse almaya elim bile gitmiyor, şimdi hazır düştü ya yine bundan alacağım ama biraz bekleyeceğim.
Selamlar,
saygılar
Ytd.
Gentaş bile arkadan sellektör yapıyor. 1.14 kapıdamı?
Baska formlarda bi uretm hattı daha kapatildi denio ne kadr dooru bilmem burda bilgsi olan varmı daa düsmesn valla mahvetti bni bu hsse sigaraya baslıcam offff
olumsuz haberler yaymaya çalışıyorlarsa alma vakti gelmiş demekki.Kapanma işinide yatırımcı ilişkilerinden öğrenebilirisiniz.
Yer İmleri