benim sanki umudum tükendi gibi😔
psikolojim bozuldu
arçelik e bak vesbe ye bak bak dur
bu spek bizi harcayacak sanki
sabır tükenmek üzere
benim sanki umudum tükendi gibi😔
psikolojim bozuldu
arçelik e bak vesbe ye bak bak dur
bu spek bizi harcayacak sanki
sabır tükenmek üzere
Son bilancoya baktimizda Arcelik i endekse göre olmasi gerekendende % 20 fazla asagi bastilardi simdi geri olmasi gereken orana getirecekler endekse puan lazim oldukca arceligi alarak bu farki kapatacaklar , kisaca arcelik bilancoyu begenmesenizde suan endekse gore halen dusuk kaldi fiyati
Vesbe icin aksam grafik atip bir seyler yazarim
Dostum umudunu tüketme.
Hele şu temettüyü bi alalım, maliyetler düşsün. Anladığım kadarıyla ekrana bol bol bakıyorsunuz psikolojik etkisi güzel olur temettünün.
Benim vesbeden 2. Temettüm olacak inşallah. Artık fiyat hiç umrumda değil her sene hafif arttırarak temettüsünü versin, finansalları bozulmasın yeterli.
İnanın bazen 1-2 hafta fiyata bakmadığım oluyor, sonra aklıma geliyor da bakıyorum.
Sizin de yukarlarda belirttiğiniz gibi yeni yatırımlar devreye girince çok daha iyi olacağız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vesbe 2015 de şimdiki karının 3 te 1 ini açıkladıgı zaman şimdiki performansın %70 üstünde bir performans göstermiş yapmak istese
düşünün şuan fiyatı nerelere getirebilir fakat hisse takaslarının %80 i tek kurum yada tek elde oldugu için yatırımcılar hisseye girmeye
korkuyor kısaca , bence çok küçük bir pozisyon aldım patronun keyfini bekliyorum
![]()
Aynı şeyden bahsediyoruz hisseyi piyasa degil patron fiyatlıyor , patron etkisi dışında hiç bir olumsuz durum yok
2006 da %31 halka acildi hisse. Daha sonra hisse geri alim yapildi ve dolasimda ki hisse %5e dustu. Denizbank takasinda gozuken hisseler, dolasimda olmayan hisseler oluyor. Su an dolasimda ki hisselerin en cogu citi ve deutche da.
Tekrar ediyorum. Bu bilanco ile bu kagit buralarda kalmaz. Dun bir bugun iki. Iki ay sonra cok farkli rakamlar konusulacak. 'Bence'.
Saygilar.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tuncay beyin analizi
http://tuncaytursucu.com/vesbe-20180...teknik-analiz/
Yer İmleri