Sayfa 200/245 İlkİlk ... 100150190198199200201202210 ... SonSon
Arama sonucu : 1953 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1. şirketin konsolide bilançosu yok.

Evet konsolide olmayan bilanço yanlış yazmışım ama herşeyin
    Bir bedeli var bizim menkulun lisansı bile gidebilir yarın bunu
    Bir araştırayım bakalım insider trading varmı ?bence varrr ytd

"yatırım tavsiyesi olarak asla değerlendirilemez"[/QUOTE]

2.  Alıntı Originally Posted by akrep Yazıyı Oku
    bizim ve ekürileri yine düzenbazlık peşinde...

Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by akrep Yazıyı Oku
    metro gibi yırtıcı bir yatırımcı lazım bu adilere yoksa daha çok indi bindi yaptırırlar bu kagıda son 1 yıldır böyle....

Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Dün 1,67 den almıştım. Karı 45 milyon sanıyordum o nedenle aldım.10 Milyon olduğunu duyunca bu sabah alel acele 1,62 den zararına sattım. Çünkü mevcut verilere göre diğer gyo ların 2 katı bir fiyat sözkonusu.Yani defter değeri 1,60 TL. iken fiyat 1,62 TL. Yani defter değerinden işlem görüyor.Oysa diğer gyo lar defter değerinin yarısından işlem görüyor.Borsa bu , ne olacağı belli olmaz ama ben huzursuz oldum ve satarak defter değeri 10,61 TL. olup fiyatı 4,61 TL. olan Pagyo hissesi aldım. Hissede olanlara bol şanslar dilerim.

5.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Dün 1,67 den almıştım. Karı 45 milyon sanıyordum o nedenle aldım.10 Milyon olduğunu duyunca bu sabah alel acele 1,62 den zararına sattım. Çünkü mevcut verilere göre diğer gyo ların 2 katı bir fiyat sözkonusu.Yani defter değeri 1,60 TL. iken fiyat 1,62 TL. Yani defter değerinden işlem görüyor.Oysa diğer gyo lar defter değerinin yarısından işlem görüyor.Borsa bu , ne olacağı belli olmaz ama ben huzursuz oldum ve satarak defter değeri 10,61 TL. olup fiyatı 4,61 TL. olan Pagyo hissesi aldım. Hissede olanlara bol şanslar dilerim.
    Geçmiş olsun. Bakalım sonunda bize ne olacak.. Ytd

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sağol muhabere kardeş. Önce 45 Milyon açıkla , hisseleri 1,90 TL. ye kadar çıkarıp millete kilitle sonra karını 45 değil de 10 Milyon olduğunu açıkla. Doğrusu benim midem bulandı.Borsa sürprizlerle dolu belki bu da yükselir ama ben zararına verdim.Maceraya giremem. 10.000 hisse almıştım 1,67 den. Bu sabah 1,62 den verip 500TL. zararı sineye çektim. Acele edip iyice araştırmadan yapılan alımların sonu hüsran oluyor.

7. Bizim denen py(piyasa bozucu )varken kağıtta herşey mümkün yatırımcı olsan girer misin?
    Spek olsan girer misin ?her yükselişte tahtaya yüklü satış yap neymiş py başka aracı kurumlarda
    Py yapıyor bakın izleyin tahtayı bozucu işlemleri var mı ?git galip Öztürk'e alsın bütün malınızı
    Sizde kurtulun bizde sizden kurtulalım şimdi 350000 tl kar farkı nerede bunu arıyoruz yani bu kar
    Buharlaştı mı ?ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Bizim denen py(piyasa bozucu )varken kağıtta herşey mümkün yatırımcı olsan girer misin?
    Spek olsan girer misin ?her yükselişte tahtaya yüklü satış yap neymiş py başka aracı kurumlarda
    Py yapıyor bakın izleyin tahtayı bozucu işlemleri var mı ?git galip Öztürk'e alsın bütün malınızı
    Sizde kurtulun bizde sizden kurtulalım şimdi 350000 tl kar farkı nerede bunu arıyoruz yani bu kar
    Buharlaştı mı ?ytd
    gure ye deger dusuklugune dair karsilik ayirmislar 30 milyon TL yi ??? durum bu

kar var ama yok[emoji4] sapkadan tavsan cikarma hikayesi !!! terbiyesiz adamlar

Bu arada sn. by akıl defter degeri konusunda yaniliyorsunuz , onu da ifade edeyim. buranin bilancosu ile pagyo ayni yontemi kullanmiyor.

ekspertiz degeri bilancoya dahil edilirse defter degeri 0.65 gibi oluyor , bilginize !!!

"yatırım tavsiyesi olarak asla değerlendirilemez"

Sayfa 200/245 İlkİlk ... 100150190198199200201202210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •