Sayfa 200/808 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 6461 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. Poz yok... Beklemeye devam ediyorum... Bir haber ile ters kalmak istemiyorum..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

viop aşağı salmaları ben olsam long olarak değerlendiriri... sallayım anasına satayım nasıl olsa acemi diye kimse kimse takmaz
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3. 374 : *(NATO zirvesi) Liderler NATO zirvesine giriş yapıyor- NTV
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

4. dibide gosterdı artık alırda alır kanımca

ne oldu teptimi viop? valla güzel işmiş bu bende ağaç oldum tcell daha satacaklarda bende somun yiyeceğim
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6. 382 : (Yenileme) Çin ve ABD, hararetli retoriğe rağmen ticaret anlaşmasına yaklaşıyor- Bloomberg

Bloomberg'in iddiasına göre, taraflar arasında devam eden müzakerelerde tarifelerin
    geri çekilmesi konusunda anlaşmaya yaklaştılar.
    Konuya yakın kaynaklara dayandırılan haberde, "Turmp'ın dünkü açıklamaları müzakerelerde
    çökme işareti değil. Taraflar geri çekilecek tarifelerin büyüklüğü konusunda
    anlaşmaya yakınlar" ifadelerini kullandılar.

-iDeal Haber Merkezi-
    - twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -

7. [IMG][/IMG]

8. 131900 gorurse long hareketı baslar kanımca

Sayfa 200/808 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •