Sayfa 200/992 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Viop - XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,236
    Blog Entries
    1
    Fiyat karşılaştırma yaptığınız şeyler hep sezon dışı şeyler. Patates muz bunlar hep geçen senenin ürünleri. Birde geçen sene patates azdı orta asya ülkelerinden ithal ettik. Soğan da öyle depoculara ceza yazdılar. Adam gizli depo yaptı.

Çilek nasıl..resmen geçen senenin yarısı fiyat. Erik de öyle. Çağla ise 3 de 1 ... Bakla yarısı. Domates düşük. Bir orada salatalık pahalı sayılır oda tam üretim başlamadı. Hâlâ ihracatcı bağlantı yapmadı kiraz da .napolyon yiyeceğiz bu sene bol bol bence.
    Karpuz nedir mayıs ayında.. tabi normal dışı olur.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Bunlar daha iyi günler m1 para arzı 2019 başına göre %100 artmış. Emisyon 120 milyar tl den 215 milyar tl ye gelmiş. Hem para basılıyor hem parasal genişleme var ikisi birden çok tehlikeli bir durum, %100 e varan enflasyon olursa şaşırmayın.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

3.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Arkadaşım bu topicte tartışmaların %90'ı siyasi ve yöneticiler buna müdahale etmiyor. Kendi gibi düşünmeyenlere de söylemedikleri hakareti bırakmıyorlar. Tarafsız olmaya kalksan bile anında trol olursun. Onun için bu topicte ya hükümeti eleştireceksin ya da yazmayacaksın.

Benim gördüğüm bu...
    Sizden rica etsem.Yapılan yanlışları eleştirenler.Ne ara karşı görüşteki insanlara hakaret etmiş göstere bilirmisiniz.?

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Fiyat karşılaştırma yaptığınız şeyler hep sezon dışı şeyler. Patates muz bunlar hep geçen senenin ürünleri. Birde geçen sene patates azdı orta asya ülkelerinden ithal ettik. Soğan da öyle depoculara ceza yazdılar. Adam gizli depo yaptı.

Çilek nasıl..resmen geçen senenin yarısı fiyat. Erik de öyle. Çağla ise 3 de 1 ... Bakla yarısı. Domates düşük. Bir orada salatalık pahalı sayılır oda tam üretim başlamadı. Hâlâ ihracatcı bağlantı yapmadı kiraz da .napolyon yiyeceğiz bu sene bol bol bence.
    Abi sen bu işin içindesin mevsiminde ucuza yiyecekmiyiz. Mesela dün bir karpuz aldim 7kg kilosu 7 tl. Haziran temmuz gibi kilosu anadoluda 60 kuruşa düşer mi? Geçen sene bulunduğum şehirde karpuzu en ucuz 1 liraya almıştım.

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Arkadaşım bu topicte tartışmaların %90'ı siyasi ve yöneticiler buna müdahale etmiyor. Kendi gibi düşünmeyenlere de söylemedikleri hakareti bırakmıyorlar. Tarafsız olmaya kalksan bile anında trol olursun. Onun için bu topicte ya hükümeti eleştireceksin ya da yazmayacaksın.

Benim gördüğüm bu...
    Görüşünüzü kaynakla belirtirseniz kimsenin söylecek sözü olmaz. Elimizde internet olduğuna göre istediğiniz kaynakla görüş ve düşüncelerinizi belirtir link ekleyebilirsiniz.

Aşağıda durumumuzu güzel özetlemişler. 24 nisanda dolar bazında 12 sene önceki rakamı görmüşüz. Buyrun arzu ettiğiniz şekilde yorum yapım.

“Borsa İstanbul, 24 Nisan seansını 1.4 cent ile 2008 yılındakiyle aynı dip seviyede tamamladı. Endeksin dolar bazındaki tarihi rekoru ise bugünkü kurla 350.000'in üzerine denk gelen 5.1 cent. Yani endeks dolar bazında 3.5 kat yükseldiğinde tarihi zirvesine henüz yeni ulaşmış olacak. Gayrimenkul piyasası da benzer bir potansiyel taşıyor.”

https://m.sabah.com.tr/yazarlar/dile...cin-son-firsat

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,236
    Blog Entries
    1
    Ithal muz 14 tl tüketiciye ucuz bence ben habire hesap yapıyorum ithal yerinden full nakliye hepsi dahil gümrük vs bana gelişi 1 dolar 80 cent. Daha satacam da para kalacak kim yapabiliyor ise valla bravo.

Psikolojik YAS süreci

7.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Sizden rica etsem.Yapılan yanlışları eleştirenler.Ne ara karşı görüşteki insanlara hakaret etmiş göstere bilirmisiniz.?
    Ben 20 yıldır foruma üyeyim ve gördüğümü söyledim. Onlarca örnek var araştırırsanız görürsünüz.

Hatta bu yüzden forumda yazıları silinip sürekli ceza alanlar var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,236
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Abi sen bu işin içindesin mevsiminde ucuza yiyecekmiyiz. Mesela dün bir karpuz aldim 7kg kilosu 7 tl. Haziran temmuz gibi kilosu anadoluda 60 kuruşa düşer mi? Geçen sene bulunduğum şehirde karpuzu en ucuz 1 liraya almıştım.
    Bence yiyeceğiz... Tüm antalya malı akacak bence ülkeye.
    20 40 milyon turist in gıdası bu.

Psikolojik YAS süreci

Sayfa 200/992 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •