Sayfa 200/536 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 4285 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. bu haber harika ötesi gibi görünüyor.

inşallah yaptırım gibi bir engele takılmayız

yarın tavana yakın bir açılış muhtemeldir.

tabi bence.

2. Masallah masallah..

Tüm yatirimcilarina hayırlı olsun.
    Ömürlük şirket..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

3. Yönetim katma değeri yüksek ürünlere boşuna yatırım yapmıyormuş demek ki, böyle devasa çılgın bir projeye tedarikçi olması büyük başarı, hem maddi hem de referans olarak gelecekte şirkete çok fayda sağlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. eşleşme tavan açtı..

bakalım öyle açılış olacakmı

5. Tavan hayırlı olsun, nihayet babayiğitlerin radarına girdi, umarım istikrarlı bir çıkış yapar artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. inşallah o istikrarı buluruz diyecemde güvenemiyorum.

şu haberle bile 3 milyon işlem olmuş.

bu arada 28 izleyici olmuş..uzun zamandır bu rakam olmamıştı..

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    diğer kaplar biraz da bilinen ve fiyata dahil olduğunu düşündüğüm kaplar idi...mesela amerikaya yaptığı ihracat oranı bellidir..bunu üç aylığa vurduğunuz zaman az çok oraya ne kadar ihracat yapabileceğini tahmin edebilirsiniz..o yüzden de onları toplu olarak kap olarak atması bilenler için çok da heyecanlı bir durum değil...ki o vakte kadar zaten fiyatlara yansıtılıyor...ama bu gelen kap çok supriz bir kap...kocaerin kapasitesini fuul doldurabilecek büyüklükte bir proje...kimsenin beklemediği ve bence çok çok az kişinin bildiği bir haberdir...o yüzden de etkisinin farklı ve olumlu olmasını bekliyrum...
    dünkü yorumum...devamını bekliyorum...tavanda 5 milyon lota yakın alıcı bekliyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. bu olay gübre fabrikalarının altın işine girmesi ile eşdeğer...

gübre o haber ile çoklu tavanlar yapmış idi..kocaerde zaten herşey güzeldi...modernizasyon yatırımları...çelik fiyatlarının yükseliyor olması...jes yatırımı...v.b bu haber tuzu biberi oldu ve yatırımcıyı uyandırdı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 200/536 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •