Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 201/453 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon
Arama sonucu : 3756 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Ben Mku ya birini buldum. Küçük küçük masrafları ödeyecek. Adam kardan bonus alacak. Adam bir vizyon çizdi. Birkaç yatırımcıdan kendi vizyonu gerçek olursa yaklaşık 1,5 milyon kazanacak idi. Bir iki paket Marlboro light içti. Kafa duman oldu. YeTeDe
    Ironi mi var, gercek mi anlamadim. Bak ben sana kendi bakis acimi aciklayayim.

Hissen yok, ne isin var burda dediniz daha once bana.

Borsada deneyim tokat yiye yiye, carpila carpila olur diye bir gorus var. Bu dogru degil. Arastirmani yaparsan, aklini kullanirsan tokat yememeyi ogrenirsin.

Bu sirketi Cihan Suttursusu olayindan taniyorum. Adam geldi butun mallari bosaltti, sonra patronun borcu vardi demisti. O zamandan nasil pis birsey oldugu belli.

Pis olabilir... ama supriz yok. Yani patron yapar. Bundan once 100 tanesinin yaptigi gibi, bu da yapar. Sasirmadim.

Bilancosunda yeminli danismanlik firmasinin 50 ton zeytinyagi stogu oldugunu belirttigi IMKB-50 hissesi, Rafael Salgado'dan sonra dunyanin 2. buyuk zeytinyagi ureticisi Lio bir haber uzerine bir gecede pat diye kapandi. Depolar acildi, icinde 50 ton yagi birak 5 tane zeytin cikmadi. Ben secimimi itina ile yaparim, 50 hisselerinin disina acikmam. Lio'da carpilmadim sans eseri (devamli islem yapardim). Ama bu olay bana burdaki hicbir seye guvenmemeyi, herkesin kendi basina oldugunu ogretti.

Benim bu hisseye ilgim MKU'nun KAP'a gonderdigi alimlariydi.

Hemen aklima gelen: "Yuh, patron bilmemnenin mali musavirini de bordrosuna baglamis. 6 ay KAP'a haber yollatarak insanlarin satmasini onlemis" oldu. Bu is boyle de yapiliyor demek oldu.

Yani inanin, milyonlari olan birinin bu kadar borsa cahili olup maliyet dusurmek icin parasini gozaltinda olan bir hisseye soktukca sokacagi aklima gelmedi. Kirk yil dusunsem de aklima gelmezdi. Ky yapar bunu, tamam, hataldir ama birsey diyemem. Ama bu meblaglarla oynayan insanlar belli bir olgunluga erismistir.

Arastirdim, takaslari inceledim. Cikardigim sonuc "%99 elinde mal patlamis, %1 Mujdat'in adami" seklinde oldu.

Niye arastirdim? Cunku gunu gelir, bizim hissemizde de yaparlar bunu belki. Ogrenmekte zarar yok.

Ondan sonrasi zaten hisseli harikalar kumpanyasi.

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ironi mi var, gercek mi anlamadim. Bak ben sana kendi bakis acimi aciklayayim.

Hissen yok, ne isin var burda dediniz daha once bana.

Borsada deneyim tokat yiye yiye, carpila carpila olur diye bir gorus var. Bu dogru degil. Arastirmani yaparsan, aklini kullanirsan tokat yememeyi ogrenirsin.

Bu sirketi Cihan Suttursusu olayindan taniyorum. Adam geldi butun mallari bosaltti, sonra patronun borcu vardi demisti. O zamandan nasil pis birsey oldugu belli.

Pis olabilir... ama supriz yok. Yani patron yapar. Bundan once 100 tanesinin yaptigi gibi, bu da yapar. Sasirmadim.

Bilancosunda yeminli danismanlik firmasinin 50 ton zeytinyagi stogu oldugunu belirttigi IMKB-50 hissesi, Rafael Salgado'dan sonra dunyanin 2. buyuk zeytinyagi ureticisi Lio bir haber uzerine bir gecede pat diye kapandi. Depolar acildi, icinde 50 ton yagi birak 5 tane zeytin cikmadi. Ben secimimi itina ile yaparim, 50 hisselerinin disina acikmam. Lio'da carpilmadim sans eseri (devamli islem yapardim). Ama bu olay bana burdaki hicbir seye guvenmemeyi, herkesin kendi basina oldugunu ogretti.

Benim bu hisseye ilgim MKU'nun KAP'a gonderdigi alimlariydi.

Hemen aklima gelen: "Yuh, patron bilmemnenin mali musavirini de bordrosuna baglamis. 6 ay KAP'a haber yollatarak insanlarin satmasini onlemis" oldu. Bu is boyle de yapiliyor demek oldu.

Yani inanin, milyonlari olan birinin bu kadar borsa cahili olup maliyet dusurmek icin parasini gozaltinda olan bir hisseye soktukca sokacagi aklima gelmedi. Kirk yil dusunsem de aklima gelmezdi. Ky yapar bunu, tamam, hataldir ama birsey diyemem. Ama bu meblaglarla oynayan insanlar belli bir olgunluga erismistir.

Arastirdim, takaslari inceledim. Cikardigim sonuc "%99 elinde mal patlamis, %1 Mujdat'in adami" seklinde oldu.

Niye arastirdim? Cunku gunu gelir, bizim hissemizde de yaparlar bunu belki. Ogrenmekte zarar yok.

Ondan sonrasi zaten hisseli harikalar kumpanyasi.
    Hissenin %99 u değil, %30 u bile dağılmadı. Tamamı kontrollu şekilde %4.9 dan küçük paylar halinde patronda bu bir. İkincisi, Bilançolarla ilgili şüpheleri taaa 2015 şubattan beri spk ya yazdım. Spk doğru dedi. Yeminli onayladı. Bağımsız denetim onayladı. Ayrıca konunun sadece uzun vadeli kredinin geri çağrılması olayı olduğunu da güvenilir onlarca kaynaktan doğrulattım. 38 liradan 50 kuruşa kadar 1 lot hisse satmayan patron, 50 kuruşa Cihan sen satıver demez. Demedi de. Satılmadı da. Ha bu satışlar esnasında çok az mal saçıldı döküldü. Zamanla onlar da telafi edildi. Sen bir hata sonucu mu, bilanço ekinde 6 kere, %82.4 hisse Müjdat Usluya aittir diye beyan geldi sanıyorsun. Hayır. Hata değil. Hiç düzeltme de çekmediler. Neden? Mal orada. Ama şirket kartına işlenmeyecek şekilde. Niye böyle. Şahsi borç ve kefaletleri nedeniyle Genyh yı ele geçirmesinler diye. Adam 20 liraya Genyh yı, Genyh sayesinde Genpower jeneratörü-Genpower holdingi-Polisacı- Pırılı-Gengayrimenkulü yönetiyor. Ama biri de gidip elinden şirketi alamıyor. Çünkü elinde hisse yok. Hisse kimde. Müjdatta. Açık etmeden hemde. Genel kurul yapmak için. Vatsup zart zurt gurupları kurdu Murat. Ona müracaat eden ky %3-5. MKU da yüzde 10.3 var. Gerisi?? Arada bir bende de var %5 bende de var %10 diyenler oldu hepsi hava. Ha bu arada Murat a Müjdatın mal eminlerinden de dokunan oldu mu? Oldu tabi ki? En azından guruplara girip bunlar ne halt çeviriyor? Ne davası açıyor. Ne diye suç duyurusunda bulunuyor diye öğrenmek için. Murat kendini nasıl garantiye aldı? Mkk çıktısı isteyerek. Mkk çıktısı Müjdatın emir eri olan mal emininde yok mu? Var. Vs.. Vs.. Vs.. Ye Te De

3.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sizlere daha önce bahsettiğim toplantı , Mesut Kemal ULU bey AÇTIĞIM mahkeme masraflarını kendine düşen kısmını karşılamadığından para vermeyenleri gruptan çıkarttım bu adam bana küsmüş telefonlarıma engel koymuş ... neyse dedim toplantıda gönül alır barışırız yatırımcılara faydamız olacak şeylerin kararını alalım uygulayalım dedik... Mesut cevap vermiyor, Deniz telefonu açmıyor... Bu iş nasıl olacak İzmirli gruba karşı mahcup düştüm... sizden ne dağ olur ne bağ olur sayın ulu o mahkemede aldığım 4375 sayfalık tüm raporları adliyenin önünde yakıp yok edeceğim... yazıklar olsun... kalıbıyın adamı değilmişsin... Adamlık parayla olmaz mücadeleyle olur o mücadele ruhunu sende göremedim... o beğenmediğin Müjdat senden daha konuk sever bana inanmıyorsan Fabrikaya gidip Müjdat la görüşen DENİZ e sor ... Misafir Pervelliğini......... olabilir ancak Misafir Perver... Hadi Allaha Asmarladık... ytd.. kusura bakmayın ortaklarım...
    uyuyodum güzel kardeşim. yaz, konuş, ona buna cevap ver....nereye kadar.

zaten bi çok kişide telefonum var...forumlarda paylaşmışlığım çoktur. kimseden korkumuz yok.....

boşa harcayacak vaktimiz hiç yok.......hisse alım satımıyla ise HİÇ İŞİMİZ YOK.....

YİNE YAZALIM....0 533 422 33 54.......( YÜZDE 90 CEVAP VERMEM...SİZ YİNEDE DENEYİN ŞANSINIZI)

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sizlere daha önce bahsettiğim toplantı , Mesut Kemal ULU bey AÇTIĞIM mahkeme masraflarını kendine düşen kısmını karşılamadığından para vermeyenleri gruptan çıkarttım bu adam bana küsmüş telefonlarıma engel koymuş ... neyse dedim toplantıda gönül alır barışırız yatırımcılara faydamız olacak şeylerin kararını alalım uygulayalım dedik... Mesut cevap vermiyor, Deniz telefonu açmıyor... Bu iş nasıl olacak İzmirli gruba karşı mahcup düştüm... sizden ne dağ olur ne bağ olur sayın ulu o mahkemede aldığım 4375 sayfalık tüm raporları adliyenin önünde yakıp yok edeceğim... yazıklar olsun... kalıbıyın adamı değilmişsin... Adamlık parayla olmaz mücadeleyle olur o mücadele ruhunu sende göremedim... o beğenmediğin Müjdat senden daha konuk sever bana inanmıyorsan Fabrikaya gidip Müjdat la görüşen DENİZ e sor ... Misafir Pervelliğini......... olabilir ancak Misafir Perver... Hadi Allaha Asmarladık... ytd.. kusura bakmayın ortaklarım...
    Dedi Murat DOĞAN. Ama bunu derken seni beni onu bunu salak yerine koydu çaktırmadan kazıkladı. Hemen bu toplantı gizli olsun. Deniz MKU Murat DOĞAN ve izmir gurubu olarak yapalım toplantıyı dedi. Sonra bir takım uyuşmazlıklar oldu. Toplantı aslen dün akşam iptal oldu.
    Neden ki?
    İzmirli bir gurup mu yok?
    İzmirli gurup var da, planınızı suya düşürecek birisi mi çıktı? Ünal MÜnal?
    Dava dosyası ki, seni müdahil eden benim. Ben o dosyayı oradan alma yollarını da bilirim. Dosya para mı etmedi?
    Konu ne?
    İzmirli diye Konyalıları toplantıya götürecektin, bunlarda çok lot var diyecektin de, MKU Mkk kayıtlarını online görmek isterim deyince, adamların lotsuz olduğu anlaşılır diye mi tırstın?
    Müjdat benim yazdıklarıma kızıp, başlarım toplantısına gitmeyin dedi de ondan filan mı oldu.
    Ne neden niçin nasıl yani?

5. LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : mesud; 08-01-2018 saat: 22:19.

Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    nasıl oluyor da "hırsız" diyorsun, murat doğan?

Lg-d855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    oldumu ...
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    Nasıl oluyor da "hırsız" diyorsun, Murat Doğan?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Murat senden ve Mujdat dan özür dilesin. Evliya Müjdat demesi gerekirdi. YeTeDe

ünal Guest
    Sen onu engelle. Buna trip at. Ötekine çamur at. Milletten vukuatlı nüfus kaydı işte. Herkesi engelle. Seni engelleyen ayıp etsin. Tamam Mujdat evliya. Sende ya padişah evladı yada peygamber evladı. O yüzden küçük de olsa yaşın sana el pençe duracağız. Demi Muro? YeTeDe

Sayfa 201/453 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •