Sayfa 201/1200 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Sacro üstad geçen endekse laf atmıştım, sen de normal olarak endeksi bilemem ama böyle iyi demiştin. endeks sonunda sazı eline aldı

herkese hayırlı kazançlar =)
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    Sacro üstad geçen endekse laf atmıştım, sen de normal olarak endeksi bilemem ama böyle iyi demiştin. endeks sonunda sazı eline aldı

tesekkurler.

aynen oyle dostum.

bunlarin icinden pgsusu begeniyorum.

not: endeksin 78 79 bandini kirdigi gunu hatirlayin bankalar yuzde 7 8 yapmisti endekste yuzde 5 yukselmisti.

sonrasinda ne oldu bankalarla baslayan hareket havacilikla devam etti sonra genele yayildi.

simdide yine aynisinin olacagini dusunuyorum ve tam trend desteginde duran pgsus a dikkat cekiyorum.

dusen direncinede cok yakin.

[emoji33] * kafada bir ampul yanar * [emoji12]
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. Merhaba arkadaşlar, sevgili sacrosanct,

Geçen hafta USA Suriye'ye elini attıktan sonra hükümetten de destek geldi, borsa ne eveti ne hayırı, bunu satın alıyor. Ref. dan hayır çıksa bile yön yukarı görünüyor orta vade.

Kısa bir thy analizi yapmak isterim, çok geride kaldı bu hisse ülkemizin en global markası, sırasıyla 5.63, 5.80 kırılımı ile hızlıca 6.00 ve 6.80 ler senaryom.Evet tahtada çok anormal bir satış baskısı var bunlar geçer diyorum.

4. PGSUS

Dirençler arası kirilima göre pozisyon alınabilir. YTD

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by preLUDE Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar, sevgili sacrosanct,

Geçen hafta USA Suriye'ye elini attıktan sonra hükümetten de destek geldi, borsa ne eveti ne hayırı, bunu satın alıyor. Ref. dan hayır çıksa bile yön yukarı görünüyor orta vade.

Kısa bir thy analizi yapmak isterim, çok geride kaldı bu hisse ülkemizin en global markası, sırasıyla 5.63, 5.80 kırılımı ile hızlıca 6.00 ve 6.80 ler senaryom.Evet tahtada çok anormal bir satış baskısı var bunlar geçer diyorum.

Ustad hosgeldin.

ne zamandir gorusemiyoruz.

yazdiklarina harfi harfine katiliyorum.

Buralari bos birakma ;) gorusuruz.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku

ttkomda iyiymis.

kirilim takip edilebilir.

7. Sacrosant hocam kront ve logo 1-2 yılda uçtu gitti. Sizin favoriniz Karel her işi yapıyor ve çok büyük işlere imza atıyor. Normalde 20 olması gereken Karel neden aynı tepkiyi vermiyor? Zamanımı var...yoksa biz aldık diye satmamızımı bekliyor☺☺☺

8. Sn sacro üstad

ARSAN için bir fikrinizi alabilirmiyim
    şirket büyük bir dönüşüm içinde
    tekstil den yavaş yavaş enerji ve dağıtımına doğru bir yönelimi var
    ama tekstil i de bırakmadan
    ve ilk kez enerji iştirakinden temettü aldı

sizin fikrinizi merak ettim
    hem teknik hem temel

şimdiden teşekkürler
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

Sayfa 201/1200 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •