Sayfa 202/573 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon
Arama sonucu : 4582 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

hocalarımı karıştırdın
    bir halt olacağı yok.

3 haftada 6 puan kayıp Ali Koç Başkanada darbe demektir
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hocalarımı karıştırdın
    Hocalarin arasında bir fark yok ki

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Eveeeet neymiş sorun Aykut hoca değilmiş .. Hocanın da hataları vardı ama öyle oturduğumuz yerden ahkam kesmeye benzemiyor bu isler .. Bakın 1-0 yeniğiz cocu 2. Forveti hemen alamıyor .. Yeni forvet 60dan sonra bitti ama değiştiremedi , ayew oyunda yoktu bile .. Dirar bir facia .. Valbuena’yi 11de oynatmayan hoca hoca değildir diye ortalık yıkılıyordu bugun oyuna bile giremedi ..

Sonuç ; yine olan taraftara oldu .. 3 kaçta 3 puan ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

5. Yazık oldu gerçekten
    Sağlık olsun
    Pozisyon olarak fena değildik 3 tane net kaçırdık
    "Benim en büyük vasfım Türk oluşumdur".
    Mustafa Kemal ATATÜRK

bugün ki durum suçlu volkana döndü yenikaleci lazım demeye başladı ama adamın yeni kaleci alındığından haberi yok
    bir halt olacağı yok.

Takmislar Volkan’a .. Anasını sattığının takımı süper oynadı da sorun Volkan’da .. O gole yapacak birşeyi yok, kin ile insanlara saldırmayın Volkan’ın hatası yok.. Volkan’a gelene kadar rezalet bir oyun var ..

Kadroda olan bazı oyuncular Fenerbahçe formasını normalde rüyalarında bile giyemezler .

Sayfa 202/573 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •