Sayfa 202/571 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. piyasada 6,300,000 lot mal var, olağan dışı , çok çok anormal durumlar olmaz ise 2017/12 30 milyon civarı kar bekliyoruz, o zaman hisse başına 1,30 tl üstünde net temettü versinde bak bakalım burda görebilecekmiisn trader07 fiyatlamaları,,,ytd

1 mart'a kadar bilanço açıklanır sonrasında temettü oranı açıklanır arkadaşlar 1 ay daha sabır bozmasın moraliniizi trader07

araştır bakalım trader07 bu kadar piyasada az lotu olupda 1,30 tl üzeri net temettü veren şirket varmı.
    2016..1,30
    2017 . brüt 1,69 teemttü

2. Bir miktar almıştım. Başka bir hissede yüklü portföyüm var, işi bitsin bütün portföyü buraya yıkacam.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Son durum böyle

Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.

4. İyi günler sayın forum üyeleri yazmıcaktım ama yine dayanamadım.olsun bu vesile ile harun harun ve 319 a teşekkür etmiş olayım.ahmete de mermisiz kalma diyeyim.şimdi bu faceden twitten ordan burdan gruptan vs derken bi yığın harap güdümlü rezil ve çeşitleri olacaktır.tekrar edeyim elinizi açmayın mermilerinizi aman idareli kullanın çünkü atıyorum 17-18-19-20-21 aralığından mal almış bir yatırımcıdan mal almanın peşine düşmüşler.bu malların hesap edemediği şey şu ya bu adamlar kol gibi girmiş nasıl versin ?işin doğrusu verseler zaten çizecek gidecek ama garibim yatırımcı ona aldandı buna aldandı para kazancam dedi hayale daldı ve sonuç ortada.tamam hal bu burası anlaşılır.anlaşılmayan şu 4 e inecek şelale vs...baba insin 4 e hadi maça var mı sizde hadi bana da çakın.bakın hemen hemen bir çok hissede bu ve nevi fırıldak ve fırıldakçılar var.siz siz olun merminizi asla bitirmeyin unutmayın merminiz biterse avlanırsınız.bakın adam koymuş 15,50 ye verin alayım diyor tamam alalım o zaman da verdiğini 16,30 a ver alayım diyecek yani toplayamıyor mıçını...benim şahsi fikrim şu face mace twit grup mrup işleri bunlar.bunlar biribirilerini yediklerinde daha sağlıklı görebileceğiz.tahtada şu an işlem 369.640 ve bu lotla da 15-20 kademe basabiliyorlar.vallahi kim kime basıyosa bassın aç gözlülük etmem dolayısı ile mermide bitmez ha 3-5 lotumunda hükmü olmaz ama bu tenekelerede yedirtmem tek kuruşumu.dikkatli olun elinizi açmayın sağlıcakla kalın

5. Bi hisse neden halka arz olur , hiç oturup dusundunuz mu , nakit sıkıntısı olan , bankalardan kredi alamayan şirketler halka arz edilerek kucuk yatırımcı tarafından finansman sağlanır..elinizdeki nakiti burda uc kağıtçılara kullandırmayın...gerçek fiyatı bellı olmayan bi hisse .Koskaca Turk Hava yollarından bile pahalıydı dune kadar..(Hesaplama yaparken özsarmaysesi ,karlılığı , fk oranlarını dıkkate alarak yaptım )...Buralar yakında hıssenin tavanı olucak...yanı 15 leri mumla arayacaksınız ...izleyın gorun ....burda tahta sahıplerı kaptırmayın malınızı dıye bı yorum yazdırıyor , mıllete bı gaz verıyor , o gazla cok ınsanın canı yanıyor...bekledıkce zarar buyuyor de mı ...ıyı beklemeye devam edın ... ...

6. Cok mantık dısınn

Alıntı Originally Posted by trader07 Yazıyı Oku
    bi hisse neden halka arz olur , hiç oturup dusundunuz mu , nakit sıkıntısı olan , bankalardan kredi alamayan şirketler halka arz edilerek kucuk yatırımcı tarafından finansman sağlanır..elinizdeki nakiti burda uc kağıtçılara kullandırmayın...gerçek fiyatı bellı olmayan bi hisse .koskaca turk hava yollarından bile pahalıydı dune kadar..(hesaplama yaparken özsarmaysesi ,karlılığı , fk oranlarını dıkkate alarak yaptım )...buralar yakında hıssenin tavanı olucak...yanı 15 leri mumla arayacaksınız ...izleyın gorun ....burda tahta sahıplerı kaptırmayın malınızı dıye bı yorum yazdırıyor , mıllete bı gaz verıyor , o gazla cok ınsanın canı yanıyor...bekledıkce zarar buyuyor de mı ...ıyı beklemeye devam edın ... ...
    sabancını kredı borcumu varda enerjısa soktu ha bu albayrak gurubu mıllı olunca sovuşlemesı daha kolay oluyor o ayrı tabıkıde ama mantıgın yanlıs

7. HİSSEYİ KİM NEDEN ALIYOR PEKİ, ALSATA FIRSAT VERMİYOR HİSSE... dediğin gibi buralar tavan olacaksa da, önce bir 18-20 liraya çıkarmaları gerekmez mi..oradan salarlar 10-12 ye kadar..bu hareketinden sonra 15 tavan olur...
    hissenin fiyatı pahalı olduğu düşünülse bile aşağı inişi yukarı bir hareketten sonra gerçekleşir diye düşünüyorum

8. Enerjisa kredi borcundan ziyade borca batıklık var sn topborsa ben demiyorum bilanço diyor dikkatli olmakta fayda var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 202/571 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •