Originally Posted by Pert BURCE derinlik lütfen. Burce SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vking atarmisin SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by DJKARIZMA06 Vking atarmisin SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Vking SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dirit lutfen. tesekkurler
Originally Posted by aytek3501 Dirit lutfen. tesekkurler Seans arası [emoji6] SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by emrek83 Dün soran arkadaşlardan özür dilerim.Attiginiz mesajlar bana gelmedi yanlış anlama olmasın görmedim yani.Bende diyorum ne bu sessizlik. SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ne demek hocam...Ellerinize sağlık....Bu kadar hızlı ve dönüş yapmanız çok değerli....
Originally Posted by Cool76 Ne demek hocam...Ellerinize sağlık....Bu kadar hızlı ve dönüş yapmanız çok değerli.... Elimden geldiğince hocam.Teşekkur ederim. SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eminis derinlik alabilirmiyim tesekkurler [device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri