şirket istanbul'da 2.000.000 metrekare arazi almayı düşünüyor şeklinde bir hikaye olsaydı buralarda durup düşünmek gerekirdi.ancak bu arazi şuan zaten şirketin elinde.şimdi bu koca araziye ticari imar verilmesini bekliyoruz.ve bu işte de sona gelinmek üzere.sonrasında burada istanbul finans merkezi kapsamında yerleşkeler, hastane, avm, iş merkezi vb. projelerin konuşulmaya başlanmasıkuvvetle muhtemeldir.bu hikaye hisseyi bist'in en çok kazandıranları arasına eklemedi mi? yeterince fiyatlandı mı? arazi istanbul'da değil de başka şehirde olsaydı fiyatlama farklı olurdu.istanbul'da böyle arazisi olan başka şirket var mı? varsada ben bilmiyorum.her hisse düşerde çıkarda.önemli olan düştüğü yerden kalkacak gücü var mı? bu hisse aylardırddüştüğü yerden sürekli daha da güçlü olarak kalkmış.neden acaba diye düşünmek gerek.düşünüldüğünde nedeni bulunabiliyorsa ve ortaya çıkan neden piyasa şartlarında kıymetliyse pekçok sorununda cevabı bulunmuş demektir.ayrıca CNNTÜRK'ün o kara günde yaşadığı sıkıntılara rağmen ölümü dahi göze alan kahraman çalışanlarının yayına sonuna kadar devam ederek sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmalarını facetime üzerinden yayınlayarak o kara geceden ülke olarak aydınlığa çıkışımızdaki eşsiz katkısını ne devlet ne de millet ne de tarih asla unutmayacaktır.dedikodularla tarihi unutturmak ne mümkün.ortada yaşanmış gerçekler var.seversiniz sevmezsiniz ancak cnntürk'ün ve çalışanlarının o kara gecede gösterdiği cesareti benim diyen çoğu kabadayı gazeteci geçinenler malesef gösterememiştir.bu mevzu nettir.saygılar selamlar.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri