Sayfa 202/417 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1. fiyatın 32 ye düşmesine kimse aldanmasın oraya düşme sebebide özel bi durumdan kaynaklandı oda bitti daha başka satıcı kaldığınıda sanmıyorum buralardan 10 bin lot bazında alım yapmak isterseniz fiyatı 5 lira aşağı değil 5 lira yukarıya çekerseniz belki, son olarak şu şerhi düşeyim kendi fikrime karşı sadece şu olur varsa bu hisseyi satacak birisi yada birileri yüklü miktarda o zaman 29 lar 32 lerde bekliyorum diyebilirsiniz onun aksi hallerde cıx.

2. Egeen de bile piyasadaki hisse sayısı bununkinin 1.5 kati neredeyse..bu hissenin iyi kârlar sonrası yukarı ivmelenmemesi için hiç bir neden yok. Halka açıklık oranı düşük...iyi kârlar açıklayacağı yıllar elbet olacaktır..

ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by tabu Yazıyı Oku
    fiyatın 32 ye düşmesine kimse aldanmasın oraya düşme sebebide özel bi durumdan kaynaklandı oda bitti daha başka satıcı kaldığınıda sanmıyorum buralardan 10 bin lot bazında alım yapmak isterseniz fiyatı 5 lira aşağı değil 5 lira yukarıya çekerseniz belki, son olarak şu şerhi düşeyim kendi fikrime karşı sadece şu olur varsa bu hisseyi satacak birisi yada birileri yüklü miktarda o zaman 29 lar 32 lerde bekliyorum diyebilirsiniz onun aksi hallerde cıx.
    Özel durum neymiş merak ettim doğrusu...

Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

4. Bir yatırımcı diğer yaptığı ticari işlerden ötürü sıkışıp mecburen elden çıkarmıştır..Tahminim esnaf birisi durgun piyasadan etkilendiği için mecburen elden çıkardı..

5. 725625 lot işlem görüyor.. sizlerin dedigi kadarı gerçekten sizlerdeyse hisse de ortalıkta dolanan hisse sayısı gerçekten iyiden iyiye azalmış gibi.. hani bu lotlarin yarısı da zaten piramitte duruyor..370.000 lotta biz ky de var...ky sayısı 300 kişi ya var ya yok...hesap orta da.. var mı başka bir hesap..benim göremediğim bir durum.. tek sorunumuz kârlı yılların çabuk gelmesi [emoji106][emoji106]

6.  Alıntı Originally Posted by mensuk Yazıyı Oku
    Özel durum neymiş merak ettim doğrusu...

Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    mesajın devamında belirttim başkada satacak kalmamıştır sanırım diye birisi sattı elindeki mal ya bitti yada başka satmayı düşünmüyor gibi okudum ben tahtayı yani biraz yorum ile karışık.

7.  Alıntı Originally Posted by uaözcan Yazıyı Oku
    725625 lot işlem görüyor.. sizlerin dedigi kadarı gerçekten sizlerdeyse hisse de ortalıkta dolanan hisse sayısı gerçekten iyiden iyiye azalmış gibi.. hani bu lotlarin yarısı da zaten piramitte duruyor..370.000 lotta biz ky de var...ky sayısı 300 kişi ya var ya yok...hesap orta da.. var mı başka bir hesap..benim göremediğim bir durum.. tek sorunumuz kârlı yılların çabuk gelmesi [emoji106][emoji106]

Ky da ki hisseler 100 bin bile yok, Tajasları sayarsanız gotursunuz

8. Sayın Dr Finance GK'da sizinle tanışmak isterim. Her ne kadar çok yüklü bir portföyüm olmasa da firma hakkındaki düşüncelerinizi bizzat dinlemek isterim. Şirket yemek veriyor. Kahveler benden... Sizce de uygunsa tabii...
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

Sayfa 202/417 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •