Sayfa 202/748 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1. Hedefe geldik 9.70...
    Sanki Çinde turizm şirketiniz varmış gibi aşağı sarkıtıp paniğe sevk etmek isteyecektir spek
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Desteğe geldiğini kozal da onaylıyor çünkü onun uzun vadeli direnci 66:00 ydı... 65.99 gördü onayladı rahatladı

3.  Alıntı Originally Posted by dealer54 Yazıyı Oku
    traderfx ve yasemin aynı kişiler, başka tahtalarda da aynı hareketlere devam ediyor. Bi nickle coşku verip bi nickle korku veriyor.
    Korku değil hissenin düşeceğini yeri söyledim ve geldi.

4.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Algı oluşturmak ne ki? Borsanın %50 düşebileceğini kozaanın 9.70 görebileceğini öngörmek ne zaman algı oluşturmak oldu. Ha düşmese algı oluşturmak olabilir. Düştü işte! Keşke o algı oluşsaydı satıp bu fiyatlardan toplasaydınız. Satamadınız diye kendinize kızıyorsunuz.
    Sanırım meramımı anlatamadım, tamam sizsiniz, süpersiniz, herşeyi bildiniz ok???? 10.78 iken burasını daha zor görür deyip, 9.70 de görülebilir demek başarılı bir öngörü bravo. Düşebilir de, çıkabilir de, aşı bulundu diye ilan edilirse yükselir, 3 aylıklar bu altın fiyatları ile çok iyi gelebilir ve şu anki fiyatlar çok komik kalabilir bir ihtimal. Buralardan alınabilir de, alınamaz da çünkü daha yukarıya da gidebilir, daha aşağıya da inebilir. Hem dikkatli olun, hem dikkatsizce bodoslama Allah ne verdiyse ( Kredi kartı dahil!!! Siz yazmıştınız) alım yapın. İşte şimdi birkaç ay içinde ben de bildim diye yazabilirim. Hayırlısı olsun. YTD yazayım da daha afilli dursun

5.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Sanırım meramımı anlatamadım, tamam sizsiniz, süpersiniz, herşeyi bildiniz ok???? 10.78 iken burasını daha zor görür deyip, 9.70 de görülebilir demek başarılı bir öngörü bravo. Düşebilir de, çıkabilir de, aşı bulundu diye ilan edilirse yükselir, 3 aylıklar bu altın fiyatları ile çok iyi gelebilir ve şu anki fiyatlar çok komik kalabilir bir ihtimal. Buralardan alınabilir de, alınamaz da çünkü daha yukarıya da gidebilir, daha aşağıya da inebilir. Hem dikkatli olun, hem dikkatsizce bodoslama Allah ne verdiyse ( Kredi kartı dahil!!! Siz yazmıştınız) alım yapın. İşte şimdi birkaç ay içinde ben de bildim diye yazabilirim. Hayırlısı olsun. YTD yazayım da daha afilli dursun
    Yahu benim için 1078 ile 9.70 arasında fark yok. Hisseyi 107 binden satacaksam ne anlamı var. Ben 1078den alırım siz 9.70i bekleyin.

6. Sistem çöküyor tek kurtuluş ABD nin doları altına endekslemesi - ki bunu trump yapmak istiyor zaten. ABD altın rezervi 9 bin ton. Piyasada dolaşan dolar ise 55 trilyon. Altın rezervlerinin değeri 477 milyar dolar. Buna göre altının 100 kat artması gerekiyor. Altınla birlikte gümüşü de içine katmak isteyeceklerdir çünkü bunun hazırlıkları da yapıldı yıllardır JP Morgan tarafından. Elinde 5 bin tona yakın gümüş var. O zaman 70-80 kat civarı bir artış beklenebilir. Gümüşün fiyatı altının çıkışına göre 10 kat daha fazla olabilir.
    Trump FEDin başına Judy Shelton'u getirmek istiyor fakat şimdilik engelleniyor. Shelton'ın yılardır isteği ise altını tekrar Bretton Woods anlaşmasındaki gibi dolara endekslemek. Bu konu gerçekleşmese dahi gündeme gelse bile altın ons 10 kat yükselebilir. Bu nedenle aklım tarafından bu hisseyi satmam yasaklandı. O nedenle %20 - 30 aşağı gidebilir dediğimde beni çok umursamayın ben en fazla potföyümün %5ini satabiliyorum, diplerden almayı da beklemiyorum. Bu şekilde düşünüyorsam böyle düşüşleri neden umursayayım ki?

7. Bir desteğin kırılmasının onayı o desteğin %3 altında (ao) 2 gün kapanış yapması anlamına gelir.

8.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Bir desteğin kırılmasının onayı o desteğin %3 altında (ao) 2 gün kapanış yapması anlamına gelir.
    bu havada destek direnç çalışmaz ...bu havada fk çalışmaz bu havada bu panigin durması lazım destek haber artık ...altın dahi para etmez panik oluştu bunun durulması lazım herşey hikaye ..pek desteklere güvenme tek destek aşı yapıldı ve aşıdan iyileşen olması lazım yoksa bu işin dibi neresi belli degil ...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ..
    yatırım tavsiyesi olamaz ......
    nasipse gelir çinden yemenden ;nasip değilse ne gelir elden..

Sayfa 202/748 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •