Sayfa 202/1001 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Dostlar,
    Fon fiyatlarının günlük değişimini erkenden görebileceğimiz bir platform var mı acaba?
    Saygılar.
    Hergün 22:00'da iş portföye ait fonlar için kendi web sitelerine bakabilirsiniz. Onun dışında hergün gece 01:00'da mkk'dan bakabilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Hergün 22:00'da iş portföye ait fonlar için kendi web sitelerine bakabilirsiniz. Onun dışında hergün gece 01:00'da mkk'dan bakabilirsiniz.
    Ziraat Bankasina ait fonlar kendi internet sitesinde 6-7 gibi yayınlanıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Arkadaşlar selam... Forumu düzenli takip ediyorum ancak gereksiz kalabalık olmasın diye bir şey yazmıyordum. Şu an bir fon sepeti oluşturma aşamasındayım ve yardıma ihtiyacım var bazı konularda...

Öncelikle tefas'ın sitesinde ki fon dağılımları güncel değil gibi? Orda ki dağılımlar ile fonların kendi web sitelerinde verdiği dağılımlar inanılmaz farklılıklar gösterebiliyor şu an için... O zaman tefaş sitesinin hiç bir geçerliliği yok mu demektir bu?

Aklımda düşük risk grubu olan(1-2) ppf ve kv fonlardan birer adet almak var. Elimde oyak'ın OKT ve OKP si vardı uzun zamandır fakat özel sektör tahvillerinin gelecekte sıkıntılı olabileceğini düşünerekten ters repo veya devlet tahvili ağırlıklı olanlara yöneleyim gibi bir mantığım var. nedir düşünceniz? Fon tavsiyeniz var ise o da makbule geçer...

Bir de risk grubu daha yüksek olan(3-4) bir sepet yapma düşüncem var. Burda da çok konuşulduğu için isim vererek sorayim diyorum. EIB/EIC/FNO/TE3/TI4 fonları dikkatimi çekenler. Yani ben de dersimi çalıştım biraz ama fonlar konusunda tecrübem yok pek. Bunların içinden 3-4 tanesini seçerek bir sepet yapma fikrim var. Fonda tecrübeli arkadaşlardan bu konuda da yardım alabilirsem makbule geçer.

Hisse senedi ağırlıklı fon istemiyorum çünkü direk hisse almak daha mantıklı geliyor o durumda. O yüzden bunlar nispeten daha defansif yatırım tercihlerim olacaktır. Sorular biraz çok oldu ama cevabından çok kişi faydalanacaktır diye düşünüyorum. Teşekkürler, kolay gelsin...
    Bugun te3 tı4.ve dbp ye azar alis yaptim

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yok portfoyundekileri gece 01.02 de mkk portaldan gorebilirsin
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Dostlar,
    Fon fiyatlarının günlük değişimini erkenden görebileceğimiz bir platform var mı acaba?
    Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Bugun te3 tı4.ve dbp ye azar alis yaptim

Tefastaki dagilimlar guncel degil
    Guncelini gormek icin tefas gir bakicagin fonun fon profiline gir.kap adresj tikla
    Acilan sayfada ozet bilgilere tikla acilinca
    Son bes bildirim tikla acilinca fon dagilimi olan pdf yi ac ve orda hersey var

6. 7.20 ye yaklasiyoruz ..!

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    Ünlü CEO: Bu ‘Balon’ Altın Fiyatını En Az İki Katına Çıkartabilir

Celcius Network CEO’su*Alex Mashinsky,*yaptığı açıklamada FED’in yaptığı para basma hamlelerinin, altın fiyatlarına olası etkisini değerlendirdi. Mashinsky, altında fiyatın önümüzdeki dönemde ons bazında 3 ila 10 bin dolar arasına kadar çıkabileceğini iddia etti. https://beincrypto.com.tr/unlu-ceo-b...-cikartabilir/

Bisti tutma cabalari sürüyor aşağı giderse uzmez denen fonlarda uzer .

Sayfa 202/1001 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •