Sayfa 202/1003 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Hayran kaldım cevdet akçaya. Ülkemizde ne cevherler var. İnsan kendisini sorguluyor onu dinlerken. Bir konu üzerine uzmanlaşmak. Konuşma şekli ve tarzı. Akıcılık. İnsanların bu noktaya gelebilmeleri azmi falan hayranlıkla izliyorum. İnş ülkemizde bir gün yeterliliği olan böyle insanları yönetici yada yönlendirici olarak görürüz.
    Bloomberght de bir videosu vardı, kısaca hayat hikayesini anlatıyordu..al çocuğuna izlet, özellikle lisede okuyan, meslek ve hayattaki yolunu seçmek üzere olan çocuklara izlet...gerçi bu yaşımda ben de çok etkilenmiştim..önceden tanıyıp-sevsem de, o program sonrası sevgim ve saygım daha da artmıştı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Beyaz yaka fantezisi...Hani ekonomi ile ilgili bir bakanlık olsa neyse de, cumhurbaşkanı olacak bir sıklette değil.

Bu arada, ben de çok snob buluyorum, şişirildiği kadar da değil..şovmenliği iyi ama...ekomomist dediğin cevdet akçay gibi olur, özgür cevdet in yanında televole ekonomisti kalır.
    Özgür Demirtaş ile şahsen tanıştım ve sohbet ettik geçen yıl. Onun da öyle bir göreve istekli olacağını sanmam. Değil CB, ekonomi bakanlığı vb de yapamaz. Özgür hocanın iyi olduğu alan hitabet ve sunumlardır. Sürekli bir sunumdan diğerine gider durur, hatta gelirinin en yüksek kısmı ekstralara gittiği bu sunumlardandır.
    Cevdet Akçay'ı bende çok başarılı bulurum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Hayran kaldım cevdet akçaya. Ülkemizde ne cevherler var. İnsan kendisini sorguluyor onu dinlerken. Bir konu üzerine uzmanlaşmak. Konuşma şekli ve tarzı. Akıcılık. İnsanların bu noktaya gelebilmeleri azmi falan hayranlıkla izliyorum. İnş ülkemizde bir gün yeterliliği olan böyle insanları yönetici yada yönlendirici olarak görürüz.
    Boşuna Koç un gözdesi ve yapı kredinin baş ekonomisti değil ya. Adam da doçentlik ünvanı da var ama kullanmıyor. Hatta akşam Türkiyedeki prof luğa a bayağı bi geçirdi..

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aralık vade 1658 den lönk
    Hisse yerine endekisin hamallığını yapmaya karar verdim
    Benim mallarımı aldın ne yaptın

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aralık vade 1658 den lönk
    Hisse yerine endekisin hamallığını yapmaya karar verdim
    dayu hiç kendi dediğini yapmıonher zaman demezmisin ağşam pazarı ucuzluğunu bekle diye??

bugünün en iyi alıcısı BOFA aldığı sattığı,

7.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Benim mallarımı aldın ne yaptın
    Hisseleri mi boşaltıyorum, zaten endekis yükselirken gitmiyor, endekis düşerken en önden koşuyor du. şimdi her halükarda kazanacağımı düşünüyorum.
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bloomberght de bir videosu vardı, kısaca hayat hikayesini anlatıyordu..al çocuğuna izlet, özellikle lisede okuyan, meslek ve hayattaki yolunu seçmek üzere olan çocuklara izlet...gerçi bu yaşımda ben de çok etkilenmiştim..önceden tanıyıp-sevsem de, o program sonrası sevgim ve saygım daha da artmıştı.
    İzledim sayın cauti. Cevdet beyi ilk izlediğim günden beri hayatını araştırıyorum. Diğer konuşmalarını dinliyorum. Kitabı var mı diye baktım sadece bir kişiyle beraber yazdığı bir kitabı var sanırım. Eğer isim benzerliği değilse. Enflasyon ve büyüme dinamikleri adında.

Sayfa 202/1003 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •