Sayfa 202/505 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

Arkadaşlar her şeye eyvallah her şeye okey bir yere kadar herkez haklı ama bu patron bozuntusu kalitesiz de be dostlar ticarete her şey var kabul ancak bu adi oyunu kuralına göre oynamıyor kızdığımız nokta O yoksa burası Türk borsası gücü gücüne yetene kabul lafım yok amma Murat efendi su kurnazı bir tek sen değilsin kusura bakma da bu kadar parayı tek başına sen yiyemezsin yedirmezler be gülüm hayat dediğin yalnızca 3 TL......

2. A1 kapitqlin net karı 109 myon geldi. Bu tutarın % 43 u bizim , bu da yaklaşık 47 milyon yapar. Bizim solumuz da 72 milyon toplam 119 milyon yapar.30 milyonda a1 life den gelse 150 milyon olabilir..belkide fazlası. 43 sermayeli bir şirket için yıllık 150 milyon kar iyi para..bakalım murat guler.bu parayı ne yapacak.

Alayınıza gider Murat efendi ve çakalları ya adam olacaksınız ya da adam tehdit falan değil yaparım benim alın terimi yiyeni kahpelikle yiyenle hesabımı mahşere bırakmam özür dilerim dostlar burası dostlar burası investing değil biliyorum ancak yok öyle su kurnazlığı oyunu kuralına göre oyna

4. Birde bu erham enerji payı % 100 olmuş. Bu sirkwt gerçekten calisan bir şirket mi acaba ? Eğer faal bir şirket ise bu dönemde enerji işi çok değerli. Bizim de ilgili de ortaklığının var mı ? Yanlış mı hatırlıyorum % 25 ni icg almış.

5.  Alıntı Originally Posted by gece baykuşu Yazıyı Oku
    Alayınıza gider Murat efendi ve çakalları ya adam olacaksınız ya da adam tehdit falan değil yaparım benim alın terimi yiyeni kahpelikle yiyenle hesabımı mahşere bırakmam özür dilerim dostlar burası dostlar burası investing değil biliyorum ancak yok öyle su kurnazlığı oyunu kuralına göre oyna
    Kardeş hepimizi bunalttı. Paramızı bitirdi. Hayata küstür du. Ve hiçbir haber yok. Son iki yılda toplamda bu yılda 150 milyon gelirse 225 milyon kar olacak. 50 milyona yakında gulerden geldi. Kasada 300 milyona yakın para olacak. Yatırımcıyı aptql yerine koymasın artık. Yazık emeklerimize

6. Paramızı aldılar. Huzurumuz gitti. Nasıl seviniyorlqrdir. Nasılda salakların parasını aldık diye. Allah büyük be..baskadq elimizden hicbirsey gelmez.

7. Sabret şaho , külyutar hesaplatmıştı sanırım Cambridge veya Wall Street ten bir dostuna ..

240 TL olacak tı , ama revize etti sonradan 238 TL olacak ınsallah .

Bak Kartonsan Otokar Konya Erzurum Erzincan , nasip nasip bekleyen kazanır - mış şaho ...

8. Ben size bırsey diyeyim mi .

Bunun yatırımcı ilişkileri ne demiş biliyormusunuz .

Canım hisse alınca firmaya faydası Yokkı ! Sonucta firma cirosunu satıslardan yapıyor , hisse tarafının hiç faydası yok yani cirolara vs vs ..

İsterseniz arayın teyit edin siz de sorun lütfen ...

Keske arayan kişide şunu deseydi madem ozaman ne skme borsaya Kote oldunuz ?

Sayfa 202/505 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •