Sayfa 202/398 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon
Arama sonucu : 3181 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    Tam bir loser. Nisan-temmuz arasi froto/eregl de yuzde 50 yedi sopayi.
    Simdi sira eregl/usd
    Daha dur yeni basladik loser amca.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu fedor sinyalci hocam
    Ben disardan izliyordum topici bu fedor dikkatimi çekiyordu
    Sonra üye oldum direk bunu ima ettim
    Ereğli ye dadandilar hersey uçtu Ereğli gitmedi 2 yil
    Ereğli den çıktım dedi
    Aynı an Ereğli rallisi başladı dedim yazı duruyor 60 a vurdu kagit
    Aefes e geçtim dedi
    Gördüğüm an efestekileri uyarıyorum
    Topicte duruyor yazılar
    Efes göçtü
    İsmen de de yapmış aynısını onu izlemiyordum
    Sokmayın bu leşi buraya

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bu fedor sinyalci hocam
    Ben disardan izliyordum topici bu fedor dikkatimi çekiyordu
    Sonra üye oldum direk bunu ima ettim
    Ereğli ye dadandilar hersey uçtu Ereğli gitmedi 2 yil
    Ereğli den çıktım dedi
    Aynı an Ereğli rallisi başladı dedim yazı duruyor 60 a vurdu kagit
    Aefes e geçtim dedi
    Gördüğüm an efestekileri uyarıyorum
    Topicte duruyor yazılar
    Efes göçtü
    İsmen de de yapmış aynısını onu izlemiyordum
    Sokmayın bu leşi buraya
    Her tahta nasıl sahipli ise bu forumda operasyon çekilen , çekilecek olan her başlık sahipli!! 2022 2023 yıllarını hatırla. Nası her gün 20 30 mesajla devamlı hareketli tutuluyordu başlık. Devamlı alın toplayın hatta kredili alın tavsiyeleri veriliyordu.
    2023 başında farkettim ben bu işi. Alttan alta devamlı hisse pazarlanıyor. Hatta o dönem fedor varsa kazanç yok kazanç olması için fedor un satması lazım dedim. O sözümdeki amaç tabikide fedor nick i değildi. Burada bir pazarlama vardı. Pazarlama bitmeden kafasını kaldırmasına izin vermeyeceklerdi. Hatta fedora . Sen eregl den zırnık kazanamazsın da dedim idi. O hala 5 sene toplayacam 35 sene biriktirecem masalları anlatıyordu. Adamın amacı para kazanmak değildi ki bir kere.
    Sonuç. 1.20 dolardan arkadaş borç istedi!! sattım. Araba ile memleketi turlayacam falan. Zarar çok büyük ühü ühü dostlar beni unutmayın ağlaması. Sonra hopp dediğin gibi birden bire aefes parlatmaca başladı. Şöyle iyi olacak böyle ümitliyiz cart curt. Kağıt bir gaz. 300 den bi kucak 192 tl ye.
    Tesadüf mü şimdi bunlar ? İsmen de de bu ve kankası wiper miydi neydi sonra o da nick değiştirdi dikkat çekince 1 sene yazmışlar kağıt kıpırdamamış sattık ettik eregl falan. kağıt füze. Özelden uyardılar . Bu kankası birde araya ufak kağıt tavsiyeleri sıkıştırırdı idi pkart falan.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    1.30 larda iken yazmanı çok bekledim ama yazamadın. ??? eee ? Bu arada ben eregl falan almadım tüm frotolarımı da sattım dı taa haziran ayında. Ortalığı bulandırma aldın ettin falan diye.
    Sen ford sattim dolar aldim dedin o tarihte o yuzden yazdim zararini. 1.30 ikende eregl de idim. sende 1.30 da dolari satip eregli almadiysan her halukarda yuzde 3.4 dolar bazli zararin var 1.5 ayda. Cok kiviriyorsun biraz mert ol.

4.  Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    Sen ford sattim dolar aldim dedin o tarihte o yuzden yazdim zararini. 1.30 ikende eregl de idim. sende 1.30 da dolari satip eregli almadiysan her halukarda yuzde 3.4 dolar bazli zararin var 1.5 ayda. Cok kiviriyorsun biraz mert ol.

Heyecan yapma şampiyon bi bakmışsın dön dolaş yine 1.30 dolar olmuş eregl.
    En tepeden sattım en dipten aldım/alırım ederim kolpacılarından değilim ben.
    Haaa dua et doları süper baskılama derdindeler. Enflasyonu düşük göstereceğiz kaygısı ile. Bu gidişle yakında dünyanın en pahalı ülkesi/ekonomisi haline geleceğiz.

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Heyecan yapma şampiyon bi bakmışsın dön dolaş yine 1.30 dolar olmuş eregl. En tepeden sattım en dipten aldım/alırım ederim kolpacılarından değilim ben.
    Ani konusalim bosver yuzde 3.6 oldu zararin. 2 ay oncede 1.80 di hic lafimi ettik mi hayir. Sen hala 1.30 da nakarat okuyorsun.

6. Mathias, Europwer'i nasıl 170'lerden nerede ise 70 lere çektiğimi, Gesan'ı nasıl çökerttiğimi falan anlatmayacak mısın?

Sonrası zaten tüm enerjiler çöktü çorap söküğü gibi geldi arkası...

Atladınız bunları

Bu kadar mı tesadüf olur?

7.  Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    Ani konusalim bosver yuzde 3.6 oldu zararin. 2 ay oncede 1.80 di hic lafimi ettik mi hayir. Sen hala 1.30 da nakarat okuyorsun.

Anı herkes görür o ise geleceği... Şimdi bu yazdıklarıma inanmıyorsunuz ama gerçeği bir tek onlar bir de ben biliyoruz

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Mathias, Europwer'i nasıl 170'lerden nerede ise 70 lere çektiğimi, Gesan'ı nasıl çökerttiğimi falan anlatmayacak mısın?

Sonrası zaten tüm enerjiler çöktü çorap söküğü gibi geldi arkası...

Atladınız bunları
    Bu kadar mı tesadüf olur?
    Sana laf çakanlara
    Allah "uyuz versin, kaşımaya tırnak vermesin"

Sayfa 202/398 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz