Sayfa 203/366 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 2928 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. GARFA - Garanti Faktoring

Hisseli diye bir arkadaşın az önceki yazısı,
    Katmerde 6.80 lerden toplamış,9 lardan satmış,dipden toplamış yukardan karla satmış,tahta yapıcısı sahibi sipeği ne derseniz diyin,salakmış demek diyer birçok hisse speği gibi,o mal almış bu almış götürmeyim dememiş,bende mal bar gitmez,onda mal var 10 yıl daha bekleriz ,çok itibar etmeyin,giden hisse gider,ama zor gidermi zor gider,geç gidermi geç gider,mecbur gidecek hisse prim yapmadan işi bırsa mesleği bırsa olan nasıl para kazanacak,mecbur taşıyacak.

Garfa uyuzmu uyuz,tahta sahibi cinsmi cins o bşr gerçek ve ispatlı zaten,ama malım var gitmez falan unutun bu bilinç altı altı durumları.

KATMR - Katmerciler Ekipman

6.82-6.92 toplanan mallar 8.90-9.00 aralığında satılmıştır. Alım yaptığımda yazmıştım.

Uygun bir aa yine giriş yaparsam yazacağım. Bol kazançlar.
    http://www.hisse.net/topluluk/showpost.php?p=2336640

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by busecan Yazıyı Oku
    Kiiim bunlar mı hisse fiyatını yukarı çekecekler bunların derdi sürekli aşağı vermek, sürekli düşürmekten ne anlıyorsa artık, endekse ayıp olmasın diye 3 kuruş yukarı o kadar, tahtacı tam bir yüksek şerefli
    Sn buse fazla sıkma canını sık ama fazla değil ,sıkmakda haklısın,
    Bende zarardayım ama fayda yok beklicez maalsef,
    Maalsef aşşada aşşa hala aşşa trend çokdan dönmesi gerekşrken hala aşşa,
    Son hareket başlangıç yerindeyiz öncesi zaten uzun süreli yatay dı,şimdi aynı yerseyşz burdan kim neden satar satanın bileceği iş ama sabır mecbur.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sabır ediyorum başka çarem yok, gerçekten canımı çok sıktılar, sadece bu hisseden kurtulmak istiyorum artık, yatırım yapılacak bir şirket değil bu şirket resmen kumar masasıymış çok acı tecrübe oldu bu bana, elden birşey gelmiyor sabırla bekliyorum.

4. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. dün 2.15 e 30 bin lot tek emir girip alışı bekleyen ZİRAAT ın bu emrinin 5.000 lotu zaten aktif satışta bekleyen lotlarla karşılanmış; kalan 25 bin lot yaklaşık 2,5 saat boyunca sistemde kalmış tek 1 lot bile mal gelmeyince de GARANTİ üzerinden blok aktif satış ile kademe tekrar satışa getirilmişti. sadece görüşlerime önem veren okuyan değerlendiren arkadaşlara yazıyorum, diğerleri istediğini düşünebilir, kendi görüşleridir saygı da duyuyorum. GARANTİ bankası GARFA tahtasında 2.15 liradan 25 bin lot malı GERÇEK satmaz..bunu iyi bilin ve bir kenara yazın. mal gelmeyince ÇETE kendisi garanti takasından kademeyi yıktı. TEB de öyle bir TEB dir ki 3.20 üzerinden 1 yıl önce aldığı 350 bin lotun 204 bin lotunu 1 yıl sonra 2.15 ortalama ile satmaz..ak satar, ykb satar, garanti mesela diger tahtalarda satar, TEB satmaz, A1 satmaz..bunları bilin..ben diğer arkadaşlar gibi "gerçek satıştır" deyip çekilmiyorum kenara bakın, yazdığım herşeyin açıklamasını da getiriyorum. GARANti gerçek sattı diyen arkadaş da cıkarsa soralım, yahu bu kadar mı gerizekalı bir banka bu garanti dün 2.15 den satacak da bugün 2.20 üzerinden tekrar geri alacak..bu tahtada GARANTİ nin borusu öter normalde..şimdi bakın tahtaya niye ötmüyor..sizi yanıltmak için ötmüyor. özelden sorular geliyor, bilmem ihlas tahtalarında carrefourda şöyle oluyormuş böyle oluyormuş burda niye olmuyormuş çünkü bu tahtanın speği cinsmiş, kim yazıyor bilmiyorum engellediklerimden biridir muhtemelen. GARFA yı bu saydıgım tahtalarla kıyaslayan üyelerin görüşlerini ben daha 1. satırda bırakırım okumayı. garfa piyasada sadece 6.7 milyon lotla işlem gören bir tahtadır. halka açık kısmın piyasa değeri bu cari fiyatlarla yaklaşık 15 milyon tl dir. piyasada bugün itibarı ile 4 küsürlü fiyatlardan 25 milyon lot malı olan carrefour la veya yüzmilyonlarca lot kapıt dolaşan ihlas grubu ile nasıl garfayı karşılaştırırsınız..kafadan bir kere yanlıştır bu mukayese. sıg bir tahtadır sizin ki, lot lot sayılır, izlenir..herbiriniz 20 30 40 bin lot alıp bir kenara çekildiğinizde bu corbasına bakan adamlar gelip bu tahtayı götürüp size para kazandırmaz..en azından canınıza okumadan, sizi tabiri caizse kanırtmadan, bu gün bu tahtada yaşadığınız işkenceyi size yapmadan kazandırmaz..ancak ve ancak tek istisnası, speğin kendince yeterli gördüğü malı topladıktan sonra "kalk gidelim" moduna girmesi sonrası alım yaparsanız spekle beraber yürürsünüz, çünkü bu aşamada artık spekde tahtaya ilgi gelsin talep gelsin ister. fakat aksine, adamın tahtayı baskılamak için koydugu malları kapış kapış sizler aldığınız için tahta şu anda o aşamada o kıvamda degil. sabahtan akşama kadar derinlikli bakın, iptal emirlere bakın.tablo net..bu tarz tahtalarda speklik yapan piyasada toplasanız 20 civarı adam var.bu adamları piyasa bilir, bunlar cöyle sıg tahtalarda çorbalarına bakarlar. ihlaslarda carfurda % 10 bir hareketle kaldırılacak para bu tahtada yüzde yüzle ancak kaldırılır. yahu bu Allah razı olsun lütfü bey atıyor sürekli takasları. 20-25 haziran 5 gün boyunca TEB den başka 1 lot bile satıcı olmayan bir tahtada ben size hala neyi anlatmaya calışıyım net değil mi olay arkadaşlar. hala bu durum ortada iken teb in satışı gerçek diyen arkadaşlara da bişrşey deme gereği yok artık. öyle düşünüyorlarsa kendileri bilirler..ama sizler bilin ki, son derece sıg bir tahtada kurtlar sofrasındasınız, daha detay yazılamayacak hususlar var, bu adamlar bu tahta ile birlikte YAYLA dalar, iztardalar..açın bu hisselere bakın görün ne kadar sıg ve sahipli olduklarını..ne kadar dolandırıcılığa müsait bir tahta olduklarını. bu forumun ilk sayfalarında bu tahtada piyasa bazlı dolandırıcılık yaptıkları için yıllarca ceza alan hesapların sahiplerinin sosyal medya hesaplarına girin bakın, çok zor değil bunları araştırıp ögrenmek. SPK herifleri suç üstü hyakalamış, ceza kesmiş, siz hala burada bu tahtada spek ky maldaysa da götürür falan diyorsanız deyin siz bilirsiniz ama insanları yanıltmayın. likit, işlem hacmi yüksek tahtalarla garfayı bir tutmayın. dün ziraat a 2.15 den 25 bin lotu gerçekten satsaydıbugün 13.600 lotu 2.217 ortalama ile alır mıydı bu GARAN yahu, üstelik de tahta GARFA yahu..el insaf diyim ama sadece bu görüşlerimi okuyup faydalanmak isteyen insanlara yazıyorum o kadar..bol kazançlar..

6. Çok teşekkür ederiz teft Bey, eksik olmayın.

7. Vay bee 9 kuruş artmış yüzde 4 artı, hemde yeşil inanamıyorum büyük başarı, böyle bir artış yok spek şaşırtıyorsun bizi, rüyada mıyım neyim arkadaşlar hem yeşil hemde kalıcı 5 dakikadır aşağı vermedi vay bee hem yeşil hem kalıcı yoksa yine endeksten utandı da bu yeşil ondan mı, yazıklar olsun yazıklar, yatacak yeriniz yok sizin aç köpekler.

8.  Alıntı Originally Posted by busecan Yazıyı Oku
    Vay bee 9 kuruş artmış yüzde 4 artı, hemde yeşil inanamıyorum büyük başarı, böyle bir artış yok spek şaşırtıyorsun bizi, rüyada mıyım neyim arkadaşlar hem yeşil hemde kalıcı 5 dakikadır aşağı vermedi vay bee hem yeşil hem kalıcı yoksa yine endeksten utandı da bu yeşil ondan mı, yazıklar olsun yazıklar, yatacak yeriniz yok sizin aç köpekler.
    dün 2.15 den satan ( ! ) garanti bugün 2.21 ortalama ile 18.150 lot aldı ilk seans..ikinci seans bir miktar GERÇEK işlemler oluyor...deniz ak tan alıyor biraz..

Sayfa 203/366 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •