Sayfa 203/928 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. her sene min. 100 milyonluk yatırım yapılıyor umarım yakın zamanda artık meyvelerini de alırız....gübretaş fosfat yatırımı yapmayarak yarım kaldı....afrika pazarı bu şeklide elde edilmez mutlaka afrikada gübre yatırımı yapılmalı atı alan üsküdarı geçmeden....fransız hintli çinli afrikaya gelmiş pazar kapmak için çabalıyor biz hala ağır aksak gidiyoruz.....bu şeklide olmaz ne kadar afrikaya açılırsak o kadar ülkemiz zenginleşir.....afrika demek başta tarım demek madencilik demek inşaat demek unutmayalım....bizde para var bilgi var beceri var adamlarda kaynak....hepsi birleşince herkes kazanır....

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    her sene min. 100 milyonluk yatırım yapılıyor umarım yakın zamanda artık meyvelerini de alırız....gübretaş fosfat yatırımı yapmayarak yarım kaldı....afrika pazarı bu şeklide elde edilmez mutlaka afrikada gübre yatırımı yapılmalı atı alan üsküdarı geçmeden....fransız hintli çinli afrikaya gelmiş pazar kapmak için çabalıyor biz hala ağır aksak gidiyoruz.....bu şeklide olmaz ne kadar afrikaya açılırsak o kadar ülkemiz zenginleşir.....afrika demek başta tarım demek madencilik demek inşaat demek unutmayalım....bizde para var bilgi var beceri var adamlarda kaynak....hepsi birleşince herkes kazanır....
    Ortak varsa yılbaşından bu yana takas atarmısın varmı azda olsa toplayan bir baksak

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Ortak varsa yılbaşından bu yana takas atarmısın varmı azda olsa toplayan bir baksak

bende yok ortak sancaktara söylemek lazım....pek birşey yok yabancı biraz topladı ama önemsenecek boyutta değil....şirketten 2 yıldır güzel haber duyamadık hisse ne yapsın...ne saçma sapan yöneticileri gördük bu süre zarfında hepsi allahlık...şuan ki de bu gemiyi kaldıracak güçte değil bakalım ne olacak...beceriksizlerin eline düşmüşüz kurtaramıyoruz...eskiden az çok bir reklam olurdu şirket için kampanyalar olurdu ilgi çekmek için bunlar tam odun hiçbirşey yapmıyor..bunların borsada hisse işlem gördüğünü bildiklerinide düşünmüyorum bilseler hektaşın durumunu görünce utanmaları lazım...

4. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

5. 2017 yılı tespit ettiğim gülüp geçilen hisse performansları...başka forumda gülüp dalga geçenler vardı..

yayla...%100
    akguv...%100
    yunsa....%100
    gerel.....%100
    euhol.....% 100 olacak( 2 gündür % 40 yaptı)
    maktk...% 100
    brksn.....%100 olacak
    mepet.....%100 olacak
    atpet......% 100 olacak
    burva......% 100 olacak
    cemas......% 100
    poltk....% 100 olacak
    adese....% 100 olacak

buradan iyi kötü birşeyler çıkıyor ama gel gör ki paranın % 99 u gubrf de ve birşey kazanamadım 2017 yılında.aslında aynı analizi yapıyorum gubrf için ama nasıl birşey hiç tutmuyor..kumar hissesini tutturup gubrf gibi bir hissseyi tutturamamak tuhaf bir şey...bu kumar hisselerinde ki parayıda forexte batırdım....tamamen kayıp bir yıl oldu 2017 benim için...akıl tutulması oldu resmen ilerleyemedik...

ytd...

6.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Teşekkür ederim sayın sancaktar hisse hala çok dağınık

7.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim sayın sancaktar hisse hala çok dağınık

Yakinda cok daha daginik olabilir. ))

8. kafası çalışan yönetim olsa emeklilik şirketi var bu şirket vasıtasıyla hisse toplayabilir....hisse çok dağınık vaziyette.....bu biz ky sunulan bir kandırmacada olabilir...sadece bu takaslara bakarak karar vermek yanlış olur...yanlız bu hissede % 30 deuche payının % 2 lere düşmesi içler acısı bir durum....

Sayfa 203/928 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •