Sayfa 203/571 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. yukarı sert bı hareket bende beklıyorum , fakat o hareketı nerden yapıcak onemlı olan o ...17 ve uzerı butun ky nın malıyetı, buralardan yaparsa mıllete kagıttan cıkıs fırsatı verıcek . fakat 12 lere kadar salıp ordan bı 15 hareketı gelırse ..yenı alıcılar bulup bu kez onlara doseyecek.ben spek olsam kımseye kagıttan cıkıs fırsatı vermezdım...o yuzden spekte benım gıbı dusunuyor ve dahada asağılara cekıyor kagıdı her gecen gun.. şimdiye kadar yanıldım mı analızlerımde , hep ben haklı çıktım..izleyın ve gorun ...

2. TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

Bilanço haftasında tepki gelebilir
    Trade edebilene güzel kar bırakabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Bugun ondanda carpıldım bıdaha halka arzmı tovbee

4. Tahta hergun kıpkırmızı fakat hayaller yemyeşil ..neyın kafasını yasıyorsunuz arkadaşlar , silkelenin bı kendınıze gelin....bırgun dersınız Treder07 adında bı adam vardı cok uyardı bizi keske sozunu dınleseydık diye...Kuru inat batırır insanı borsada...kendınızden farklı dusunen ınsanların dusuncelerını dınleyın ...saygı duyun ....

5.  Alıntı Originally Posted by Trader07 Yazıyı Oku
    Tahta hergun kıpkırmızı fakat hayaller yemyeşil ..neyın kafasını yasıyorsunuz arkadaşlar , silkelenin bı kendınıze gelin....bırgun dersınız Treder07 adında bı adam vardı cok uyardı bizi keske sozunu dınleseydık diye...Kuru inat batırır insanı borsada...kendınızden farklı dusunen ınsanların dusuncelerını dınleyın ...saygı duyun ....
    uyarını alan aldı artık herkes kendi kararını kendi verecek. Düşüşlerde toplamak veya hisseyi bir an önce terk etmek...

6. Yabancı olmadan bu iş olmaz. Yerli spek yatırımcının suyunu çıkarmadan güneş göstermez.
    Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.

7.  Alıntı Originally Posted by Trader07 Yazıyı Oku
    Tahta hergun kıpkırmızı fakat hayaller yemyeşil ..neyın kafasını yasıyorsunuz arkadaşlar , silkelenin bı kendınıze gelin....bırgun dersınız Treder07 adında bı adam vardı cok uyardı bizi keske sozunu dınleseydık diye...Kuru inat batırır insanı borsada...kendınızden farklı dusunen ınsanların dusuncelerını dınleyın ...saygı duyun ....
    bi aralar kaybolduydun trader bi sktr git aslanım başka kapıya. senin kağıdın varsa yorum yap kağıdın yoksa kötüleyip durma hadi aslanım ikile bak ağır konuşmak istemiyorum kaybol.Sana ne insanların kaçtan aldığı alacağı satacağı bilgini kendine sakla
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. ALLAH VAR GAM YOK

Sayfa 203/571 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •