Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Peki reisin sabir safhamdir demesine ne diyorsunuz. Ben sunu anladim. Birdaha faiz arttirma!!!...
Ekonomistlerde tuhaflasti. Daha dune kadar faiz arttirilmali gec kalindi diyenlerin hepsi simdi bosuna artis yapildi bu gereksizdi yorumlarina basladi...aba altindaki sopayi goren cark ediyor. Reisin lafinin ustune mb birdaha faiz arttirirmi sizce
Varlık fonu başına nasıl geçti ise merkez bankası başına da bir şekilde geçer ve biz o zaman zıçtık...16 yılda dolara daha da çok gebe kaldık ve hiç bir önlem alınmadı..
Hala inşaat hala kanal İstanbul vs vs...
Ne tarım ne de inovasyon ne de teknoloji ne de teknolojik sanayi bunlardan bahseden yok
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekonomistler sunu diyor. Madem bu artirimi yaptin 24 temmuzda niye yapmadin. O zaman 2 puan bir artiris yapsaydin simdi boyle bir artirima gerek kalmazdi ki dogru soyluyorlar. Gecikmenin maliyeti ve etkileri azaliyor.
Slaven bilic ne diyordu. Bu ulkede yetki sahibi olanlar bilgisiz, bilgi sahibi olanlar yetkisiz
Aynen oyle. Belki hatirlayan vardir. Nisanda ilk demistim 0.75 puan artirim gelince. O donem eski fed baskani paul volcker gibi dusunmus olsalardi bugun ne faiz ne dolar ne de enflasyon bu noktalara gelmeyecekti. Ben kotu niyetlimiyim bilmiyorum ama bu noktaya planli bir sekilde getirdiklerini dusunuyorum. Bu kadar acemilik fazla.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye önce rahibi serbest bırakıp ardından Suriyedede işler yoluna birşekilde girer ise dolartl çoook rahat 5 leri görür ..
Bu işler siyasidir ekonomik göstergelere bakıp ülke batıyor bitiyor diyen kişiler dünya siyasi tarihini açıp iyice okusunlar .
Ekonomik savaş artık tank tüfek savasından daha etkilidir.
Petrolu sırf Rusyaya diz çöktürmek için 30 dolar yapan güç Çin altın karşılığı ticaret yapmasın diye 1000 dolara ceken güç ile aynıdır .
Dolartl yi isteseler yarın 20 lira yapabilirler ama isterlerse 4 de yaparlar .
Türkiye konumu nedeniyle ve askeri gücü nedeniyle çok önemli bir ülkedir .Kimse batmasına izin vermez.Hayatında yurtdışına çıkmamış dünya görüşü iki tweet okuyup burda kendi fikriymiş gibi olan adamların yorumlarına kanmayın .Bu ülke asla batmaz.Yara alır yokuna devam eder .
Politik gelişmeleri iyi takip eden parasının hwm değerini korur hemde para kazanır .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri