Sayfa 203/602 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

Alıntı Originally Posted by hafiz1864 Yazıyı Oku
    Cuma ya kadar 6200 kirarmi
    5.55 - 5.58 seviyeleri kritik. Orayı geçer ve tutunursa hedefi 5.77-5.80. Tahtadakinin niyeti önemli. 5.50-5.60 seviyelerinden piyasayı malladı, bu mallar alttan gelmedi ise yukarı götürmek için nazlanabilir.
    Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

2.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    tahtada oynanan oyunu görüyorum, yemeyeceğim.
    Bulunan doğalgazın firmalara aman aman bir katkısının olmayacağını ben biliyorken, tahta yapıcıları bilmiyor mu?
    bence haberi geçmek lazım, 12 mart 2020 de böyle bir haber var zaten.
    tahta da bugün benim gördüğüm 2 milyon üzeri malı tahtaya yazıp oradan oraya gezdirdiler, aynı kişi olma ihtimali çok kuvvetli.
    o yukarıdaki alıntıyı haberden önce demiştim.

3. bugun kac kapatir

4. Buna benzer durum 17 ağustos depreminde çimento firmalarında yaşanmıştı, arkasından seyred,ip durduk
    nereye giderse gitsin
    hisse zaten ucuzdu.

5.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Buna benzer durum 17 ağustos depreminde çimento firmalarında yaşanmıştı, arkasından seyred,ip durduk
    nereye giderse gitsin
    hisse zaten ucuzdu.
    Yanılmıyorsam günde çift seans olmak üzere seans başı %10 marjla 1 hafta boyunca aralıksız tavan gitmişti.. Devamında SpaceX in IMKB versiyonunu görmüştük..
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

6. a Elektrik, yeni dijital hizmeti olan Sesli Yanıt Sistemini abonelerinin kullanımına
    sundu.
    Açıklaam şöyle:
    Aksa Elektrik, yeni dijital hizmeti olan Sesli Yanıt Sistemini abonelerinin kullanımına
    sundu. Aksa Elektrik aboneleri 444 9 186 numaralı çağrı merkezini arayıp
    Sesli Yanıt Sisteminin yönlendirmesiyle kolay ve zahmetsizce elektrik fatura
    ödemelerini gerçekleştirebiliyor.
    Çoruh ve Fırat bölgelerinde toplam 4 milyon nüfusa ve 2.3 milyon aboneye elektrik
    tedarik hizmeti sunan Aksa Elektrik, abonelerinin hayatını kolaylaştırmak ve
    ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak amacıyla geliştirdiği dijital projelerine hız
    kesmeden devam ediyor. Aksa Elektrik'in yeni Sesli Yanıt Sistemi projesiyle
    444 9 186 numaralı Aksa Çoruh Elektrik ve Aksa Fırat Elektrik çağrı merkezini arayan
    aboneler birkaç adımda ödeme işlemlerini kolay ve güvenli bir şekilde tuşlama
    yönetimiyle yapabiliyor.
    Her daim abonelerine sunduğu hizmeti geliştirmek için çalışmalarına aralıksız devam
    eden Aksa Elektrik, abonelerin sahip oldukları tüm bankaların kredi kartlarıyla
    2 ile 12 arasında taksitle çağrı merkezi üzerinden ödeme yapma imkanı sunuyor.
    Aksa Elektrik abonelerinin hayatını kolaylaştırmak için hem dijital kanallar hem
    de mobil hizmetler başta olmak üzere birçok yeniliği hayata geçiriyor ve kaliteli
    elektrik hizmetini müşterileriyle buluşturmak amacıyla teknolojiye ve dijitale
    yatırım yapmaya devam ediyor.

-iDeal Haber Merkezi-

7. Hocam bunu neden paylaştınız ?
     Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    a Elektrik, yeni dijital hizmeti olan Sesli Yanıt Sistemini abonelerinin kullanımına
    sundu.
    Açıklaam şöyle:
    Aksa Elektrik, yeni dijital hizmeti olan Sesli Yanıt Sistemini abonelerinin kullanımına
    sundu. Aksa Elektrik aboneleri 444 9 186 numaralı çağrı merkezini arayıp
    Sesli Yanıt Sisteminin yönlendirmesiyle kolay ve zahmetsizce elektrik fatura
    ödemelerini gerçekleştirebiliyor.
    Çoruh ve Fırat bölgelerinde toplam 4 milyon nüfusa ve 2.3 milyon aboneye elektrik
    tedarik hizmeti sunan Aksa Elektrik, abonelerinin hayatını kolaylaştırmak ve
    ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak amacıyla geliştirdiği dijital projelerine hız
    kesmeden devam ediyor. Aksa Elektrik'in yeni Sesli Yanıt Sistemi projesiyle
    444 9 186 numaralı Aksa Çoruh Elektrik ve Aksa Fırat Elektrik çağrı merkezini arayan
    aboneler birkaç adımda ödeme işlemlerini kolay ve güvenli bir şekilde tuşlama
    yönetimiyle yapabiliyor.
    Her daim abonelerine sunduğu hizmeti geliştirmek için çalışmalarına aralıksız devam
    eden Aksa Elektrik, abonelerin sahip oldukları tüm bankaların kredi kartlarıyla
    2 ile 12 arasında taksitle çağrı merkezi üzerinden ödeme yapma imkanı sunuyor.
    Aksa Elektrik abonelerinin hayatını kolaylaştırmak için hem dijital kanallar hem
    de mobil hizmetler başta olmak üzere birçok yeniliği hayata geçiriyor ve kaliteli
    elektrik hizmetini müşterileriyle buluşturmak amacıyla teknolojiye ve dijitale
    yatırım yapmaya devam ediyor.

-iDeal Haber Merkezi-
    Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

8.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    hocam bunu neden paylaştınız ?

Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    haber düştü paylaştım öylesine. Sstemde yazı daha küçük okumakda zorlanıyorum, burada daha net okuyabiliyorum.

Sayfa 203/602 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •