Sn şef iştirakleri bakabildiniz mi
Bilanço da bir iyileşme olur mu
G700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn şef iştirakleri bakabildiniz mi
Bilanço da bir iyileşme olur mu
yok, hastaneden yeni çıktım, 2 aydır böbrek taşı ile uğraşıyorum. iyi gelme ihtimalini görmüyorum. 3. ve 4. çeyrek banka ve enerji etkisi ile daha iyi gelecektir. esas olarak seneye enflasyonun düşmesi neticesinde enflasyon muhasebesinin uygulanmayacağını bekliyor ve yüksek kar rakamları göreceğimizi tahmin ediyorum.
Elinizde tutmanız gereken güzel hisselerden kıymetliniz başkada birşey demem
Uzun zamandir görmediği seviyenin altına geldi. Bilanço öncesi surundurmeye devam edecek. 6 Kasım da bilanço geliyor
Ya sabır
Nerden bulaştık bu hisseye yahu!!!,.,.,.,,,,??? 140 TL hedef fiyat belirleyen aracı kurumların önerisinden sonra 101 den 81.50 ye gevşedi.,.,,.,..!!!
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
Aracı kurumlar ne zaman hedef fiyat verse o hisseden uzak dur derim,yaşanmış tecrübe edinilmistir
Hisse de alım güzel ,toplanmış ama aracı kurumlar ne zaman isterse oraya gelir ,Citibank 1 ayda çok sattı 40milyona yakın,eğer satmasa idi o hedefe gelirdi
Maalesef
Bilanço çok iyi gelmeyecek gibi ,artı yönü talebi yeterli düzeyde adı yeter o yüzden korkmana gerek yok benim beklentim 100-120 bandı fazlası olmaz , hayırlısı olsun...
Yer İmleri