Sayfa 203/871 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. burdan girsem 20 stop tur 15-16 nedir yahu
    0.02 kademe değişiyor böyle marj mı olur
    yanlış bence
    ytd

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    tabiki bu mümkündür dostum...almamış isen bekleyebilirsin....çok yüksek işlem hacimlerinden sonra hisse bir kaç gün düzeltme sürecine girebiliyor..dikkatli olmakta fayda var....bu topikte cuma günü sasa için yaptığım yorumu hatırlayın...eğer tahta yapıcı banvitte herhangi bir müdahale etmez ise (yeni bir alım yönünden ) o vakit 3-5 günü bulabilecek bir düzeltme süreci yaşanabilir...yaşanırsa akşam al sabah sat moduna girer...

bu dengeyi bozabilecek tek şey patronun alışları veya güzel bir haber olabilir...bunlar olmadığı sürece newtonun yerçekimi kanununa benzer bir olay yaşanabilir olarak görüyorum...tabi bunlar benim kendi düşüncelerimdir...yine de siz bana bakmayıp kendinize göre hareket edin...
    dün böyle bir yorumda bulunmuş idim dostlar..bu sabah hisse gerçekten de %7 lik bir çıkışı ve fiyat olarak 22,80 i görmesine rağmen şu anda biraz gevşemiş görünüyor...şu ana kadar süreç tam da tahmin ettiğim gibi ilerliyor...alıntıladığım yorumum dikkatli okunmasında fayda var..okunduğu zaman sürecin nasıl devam edebileceğini kestirmek kolaylaşacak...bundan sonrası için pek yorum yapmak istemiyorum...sonuçta insanların morali bozulabiliyor...ama genel anlamda neler söylediğim zaten bellidir...ben hepimize başarılar diliyorum...
    Son düzenleme : keko; 29-11-2017 saat: 11:17.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Tabii ki son 3-4 haftaya göre çok çok iyi ama normalde çok daha yukarlara çıkabilirdi diye düşünüyorum, bu yüzden kötü bir haftaya denk geldi.

4. yani evet doğru söylüyosun bi yandan. baktın düşecek,stop de bi yerde. mal gibi artcak diye bekleyip bekleyip elimizde patlamasın
    az daha insin bakalım bi ileri bi geri endeks

5. Ewet şansız bir haftaya denk geldi ama birileri sağlam bir koku aldı ki 2 gündür bu hareketleri yapıyor YTD

6. Krediyi krediyle kapatmışlar. Yani yani yapılandırma. Olumlu olumsuz mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

7. Bu haber yüzünden mi oldu artış :o

8.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Krediyi krediyle kapatmışlar. Yani yani yapılandırma. Olumlu olumsuz mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Haber doğru ise ....Uzun vadeli borçlarını kısa vadeye çektiklerini bilançoda görmüştük zaten.Bu da yıl sonuna kadar borcunu kapatacağını gösteriyordu.Mali açıdan BRF çok güçlü ve hesabını iyi yapan bir firma.Kredi finansman maliyetini daha da düşürmeden bu tür bir hareket asla yapmaz.Demek ki daha düşük maliyetle para buldu... burda diğer bir husus aldığı krediyi de kısa vadede kapatacaksa işte bomba o olur.Bu da demektir ki bu kredi finansmanı daha da düşecek,borçlarını kısa vade de kapatacak ve sonuç olarak direkt karlılığa bomba artı etkide bulunacaktır.YTD

Sayfa 203/871 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •