Originally Posted by
keko
tabiki bu mümkündür dostum...almamış isen bekleyebilirsin....çok yüksek işlem hacimlerinden sonra hisse bir kaç gün düzeltme sürecine girebiliyor..dikkatli olmakta fayda var....bu topikte cuma günü sasa için yaptığım yorumu hatırlayın...eğer tahta yapıcı banvitte herhangi bir müdahale etmez ise (yeni bir alım yönünden ) o vakit 3-5 günü bulabilecek bir düzeltme süreci yaşanabilir...yaşanırsa akşam al sabah sat moduna girer...
bu dengeyi bozabilecek tek şey patronun alışları veya güzel bir haber olabilir...bunlar olmadığı sürece newtonun yerçekimi kanununa benzer bir olay yaşanabilir olarak görüyorum...tabi bunlar benim kendi düşüncelerimdir...yine de siz bana bakmayıp kendinize göre hareket edin...
dün böyle bir yorumda bulunmuş idim dostlar..bu sabah hisse gerçekten de %7 lik bir çıkışı ve fiyat olarak 22,80 i görmesine rağmen şu anda biraz gevşemiş görünüyor...şu ana kadar süreç tam da tahmin ettiğim gibi ilerliyor...alıntıladığım yorumum dikkatli okunmasında fayda var..okunduğu zaman sürecin nasıl devam edebileceğini kestirmek kolaylaşacak...bundan sonrası için pek yorum yapmak istemiyorum...sonuçta insanların morali bozulabiliyor...ama genel anlamda neler söylediğim zaten bellidir...ben hepimize başarılar diliyorum...
Son düzenleme : keko; 29-11-2017 saat: 11:17.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri