Sayfa 204/964 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Ben hisseme inanıyorum kot dışı çıkmayacak ve iyi fiyatlara gelecek ama bunlar sizin sayenizde olmayacak. Sizler boş boş yazmaya kendinizi gaza getirmeye devam edin sizler temiz benim gibiler pis kaka ben hiç bir zaman mürit olmadım en baştan çıkan adama erdinçmara da kızdım sonra gelen kahramanlara da sabah akşam millete gaz verip şirketi şikayet etmediğiniz yer kalmadı gözaltı ve brüt takasa senin gibi adamlar yüzünden girdi hani neredr çağrı çok bilmiş bilgeler insan yatırım yaptığı şirketi sabah akşam şikayet edermi he ben şimdi şirket adamı olurum sizler yatırımcı dostu temiz adamlar. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    Ben hisseme inanıyorum kot dışı çıkmayacak ve iyi fiyatlara gelecek ama bunlar sizin sayenizde olmayacak. Sizler boş boş yazmaya kendinizi gaza getirmeye devam edin sizler temiz benim gibiler pis kaka ben hiç bir zaman mürit olmadım en baştan çıkan adama erdinçmara da kızdım sonra gelen kahramanlara da sabah akşam millete gaz verip şirketi şikayet etmediğiniz yer kalmadı gözaltı ve brüt takasa senin gibi adamlar yüzünden girdi hani neredr çağrı çok bilmiş bilgeler insan yatırım yaptığı şirketi sabah akşam şikayet edermi he ben şimdi şirket adamı olurum sizler yatırımcı dostu temiz adamlar. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
    Dökül bakalım yavaş yavaş... Eder arkadaş eder, haksızlık, hukuksuzluk var ise eder... Neden rahatsız oluyorsun.. O şikayetler olmasa kim bilir neler olurdu.

insanların yasal hakkını kullanmasından neden rahatsız oluyorsun,hayırdır...

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Dikkat et kardesim aman... Carparsin biliriz... Ama bir laf vardir dimyala prince giderken evdeki bulgurdan olma...

Hayirdir... Basaramayacaksiniz kardesim bak.
    Ben diyorumki benim adim sanim tlfnum belli tlfda konusalim cozelim olayi...

Bak demek ki delikanliymisim. Gonder numarani arayayim hem forumu mesgul etmeyelim hem de sohbetimizi orada edelim.

Hayirdir aslina donmeye basladin. Agzini bozmaya basladin sıkıstinmi hemen saldir. Tlf da goruselim. Ye mi yo ruz.... Hadi numarani bekliyorum...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Küfür edecek adam senin müritlerin grup taki size karşı fikri olan adamlara sor bakalım büyük yancı iduza etmişmi. Evet ben sana ve senin gibilere hakkımı helal etmiyorum sana iftira attığim da yok varsa hakkım helal olmaz. Senin de niyetin temiz olabilir ama yanındakiler pisletebilir ben sizlere inandım satmadım buda aklın da olsun. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by Aydinlik Yazıyı Oku
    Dökül bakalım yavaş yavaş... Eder arkadaş eder, haksızlık, hukuksuzluk var ise eder... Neden rahatsız oluyorsun.. O şikayetler olmasa kim bilir neler olurdu.

insanların yasal hakkını kullanmasından neden rahatsız oluyorsun,hayırdır...

Sen baş yalak müritmisin? Frecek şunun ipini sık az daha bak böyle yalak müritlerin yüzünden kendinden soğutuyorsun insanları sen ne güzel yazıyorsun kendini ifade ediyorsun tam kendime adamın sinirle hakkına mı giriyorum özür dileyeyim diyorum yalakların tahrik ediyor. İduz gelir küfür eder diyordum gelmidi hayret. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    Ben hisseme inanıyorum kot dışı çıkmayacak ve iyi fiyatlara gelecek ama bunlar sizin sayenizde olmayacak. Sizler boş boş yazmaya kendinizi gaza getirmeye devam edin sizler temiz benim gibiler pis kaka ben hiç bir zaman mürit olmadım en baştan çıkan adama erdinçmara da kızdım sonra gelen kahramanlara da sabah akşam millete gaz verip şirketi şikayet etmediğiniz yer kalmadı gözaltı ve brüt takasa senin gibi adamlar yüzünden girdi hani neredr çağrı çok bilmiş bilgeler insan yatırım yaptığı şirketi sabah akşam şikayet edermi he ben şimdi şirket adamı olurum sizler yatırımcı dostu temiz adamlar. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
    Tabi hocam... Bu kadar bilancoyuda ben kotu gonderdim, iranli hikayesini de ben uydurdum. Bodrum otelini de ben sattirdim spk da zaten bu kadar muvazaa davasini bosuna acti. Sirket yineticileri biz sikayet ettigi icin milyonlarca ceza yedi demi kendiler ak kasik seffaf ve cok iyi yonettilerde biz sikayet edince kotu olduk degil mi??

Hocam Allahini seviyorsan bir yazdiklarina bak. Sirketi bu hale ven getirmedim getirenlerle mucadele ettim.

Haaaa az once Volbor boyle demisti falan filan deyince dedim. Demek ki neymis kim ne yazarsa yazsin herkes kendi kararini verirmis. Onemli olan bir sey yazarken belgeli olsun.

Isine geldi mi o hakli isine geldim mi sen haklisin. Hem nalina hem mihina vurma hocam...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    Sen baş yalak müritmisin? Frecek şunun ipini sık az daha bak böyle yalak müritlerin yüzünden kendinden soğutuyorsun insanları sen ne güzel yazıyorsun kendini ifade ediyorsun tam kendime adamın sinirle hakkına mı giriyorum özür dileyeyim diyorum yalakların tahrik ediyor. İduz gelir küfür eder diyordum gelmidi hayret. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
    Hem insanları aşağıla, hakaret et sonra bir de başkalarını suçla utanmadan. Sana birşey yazabilmek için freecell1998 le yalakalik mı yapmak gerekiyor, komiksin...

Ancak insanları aşağılarsın sen amacına ulaşamayınca...

7.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    Bak hocam ben ne sihim ne tarikat lideri. Ben bana kimse inansin da demem inanmasin da ben yorumumu yaparim. Aslini ispatlarim. Inanmak ya da inanmamak senin elinde,sen de kendi yorumunu yaparsin alirsin veya satarsin bunu sana kimse yaptiramaz. Bak sayin volbor da kot disi diyor inandirici bulursan satarsin bulmazsan niye kot disi diye sorarsin???

Yani gruptan atilanlar grup kurallarina uymadigi icindir. Gruptanda genelde iduz atar. Senin derdin bu demek ki???

Her forumun, her yerin her toplulugun kurallari vardir uyarsan kalirsin uymazsan gitmelisin.

Grubumuzun birinci kurali kimse al sat tavsiyesinde bulunamaz, aldigini sattigini burada yazamaz, bizim grubumuz hisse alma satma grubu degil. Kervansaray da hukuki mucadele yurutenlerin bilgi paylasma platformudur....

Bilmem anlatabildim mi?

Mesela sizin evinizin bile kurali vardir ayakkabi ile giremezsin gibi degil mi???

Yapma hocam yapma ayip ediyorsun...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Tabi hocam... Bu kadar bilancoyuda ben kotu gonderdim, iranli hikayesini de ben uydurdum. Bodrum otelini de ben sattirdim spk da zaten bu kadar muvazaa davasini bosuna acti. Sirket yineticileri biz sikayet ettigi icin milyonlarca ceza yedi demi kendiler ak kasik seffaf ve cok iyi yonettilerde biz sikayet edince kotu olduk degil mi??

Hocam Allahini seviyorsan bir yazdiklarina bak. Sirketi bu hale ven getirmedim getirenlerle mucadele ettim.

Haaaa az once Volbor boyle demisti falan filan deyince dedim. Demek ki neymis kim ne yazarsa yazsin herkes kendi kararini verirmis. Onemli olan bir sey yazarken belgeli olsun.

Isine geldi mi o hakli isine geldim mi sen haklisin. Hem nalina hem mihina vurma hocam...

Kafam çok karışık benim kimin ne olduğu belli değil seninde arkandan dedikodular çıkınca sinirlendim neyse ne hakkıma girmişsen helal değil dedim yoksa sana iftira atmıyorum ortaya ateş atan yalakalar çıkınça işler karışıyor sizlere inanna ama ters fikirleri olanlara pis kaka patron adamı diyip iduz gibilerin küfür etmeside doğru değil allah çarşınıza pazar versin ben istediğimi de her zaman yazarım temiz olanlar korkmaz saldırmaz. Selamunaleykum yazdıkları iduza söyledikleri de arada kaynamasın kim ne biliyorsa yazsın.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 204/964 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •