Originally Posted by
unut beni
Ben hisseme inanıyorum kot dışı çıkmayacak ve iyi fiyatlara gelecek ama bunlar sizin sayenizde olmayacak. Sizler boş boş yazmaya kendinizi gaza getirmeye devam edin sizler temiz benim gibiler pis kaka ben hiç bir zaman mürit olmadım en baştan çıkan adama erdinçmara da kızdım sonra gelen kahramanlara da sabah akşam millete gaz verip şirketi şikayet etmediğiniz yer kalmadı gözaltı ve brüt takasa senin gibi adamlar yüzünden girdi hani neredr çağrı çok bilmiş bilgeler insan yatırım yaptığı şirketi sabah akşam şikayet edermi he ben şimdi şirket adamı olurum sizler yatırımcı dostu temiz adamlar. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Tabi hocam... Bu kadar bilancoyuda ben kotu gonderdim, iranli hikayesini de ben uydurdum. Bodrum otelini de ben sattirdim spk da zaten bu kadar muvazaa davasini bosuna acti. Sirket yineticileri biz sikayet ettigi icin milyonlarca ceza yedi demi kendiler ak kasik seffaf ve cok iyi yonettilerde biz sikayet edince kotu olduk degil mi??
Hocam Allahini seviyorsan bir yazdiklarina bak. Sirketi bu hale ven getirmedim getirenlerle mucadele ettim.
Haaaa az once Volbor boyle demisti falan filan deyince dedim. Demek ki neymis kim ne yazarsa yazsin herkes kendi kararini verirmis. Onemli olan bir sey yazarken belgeli olsun.
Isine geldi mi o hakli isine geldim mi sen haklisin. Hem nalina hem mihina vurma hocam...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri