Sayfa 204/639 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Gayet güzel.Mali müşavirsiniz sanırım.
    Kur değerlemesini 6 ve 12.aylarda yapmaları muhtemel.Bu durumda ilk çeyrek beklentim 7 milyon zarardan 1 milyona düşer.Daha düşük satış iskontosu,doğru maliyetle kâr bile gösterilebilir.Serdal Bey'in iki dudağının arasında.Yalnız 3 aylıkta kur değerlemesi olursa,kaçınılmaz zarar yazacağız.

Ana pazara geçiş başvurusunu kısa vadede bekliyorum.Nakit ihtiyacı var,resmi kurum ödemeleri dahi aksamaya başladı.8 milyon hisseyi iyi bir fiyattan arz etmek için,başvuruyu yapmak zorundalar;6 ay sonra faiz ödemeleri başlayacak.
    Evet oyleyim... Kredi ve faiz ödemelerinin başlaması iyi olur çünkü para diğer ceplerden AKPAZ a gelir ve ödenir ilişkili alacak azalmaya baslar....

Ciro artışını hedefldikleri gibi basarirlarsa karlılık o nispette artar ve asil kalici temel taş bu olur... Orta vade de olacağı kanaatindeyim....

Ana pazara cikisi ve fiyat hareketini kısa vadede bekliyorsaniz ek alimdan niye vazgectiniz buralardan biraz daha alıp maliyet düşürüp ayni harekette satarsaniz bir zararı olur mu?

2.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Ana pazara cikisi ve fiyat hareketini kısa vadede bekliyorsaniz ek alimdan niye vazgectiniz buralardan biraz daha alıp maliyet düşürüp ayni harekette satarsaniz bir zararı olur mu?
    Yumurtaları aynı sepete koymayacağım.

3. AKPAZ Fetöcü değil değil mi? İktidara yakın biri mi patron? Batma iflas durumu var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by izmirimizmir Yazıyı Oku
    AKPAZ Fetöcü değil değil mi? İktidara yakın biri mi patron? Batma iflas durumu var mı?
    Feto cü değil olsaydı çoktan çökerlerdi.... TMSF aldı iyi birine satarlar beklentisiylede hisse yükselirdi...

Bildigim kadarıyla iktidara yakin birisi ama fazla etliye sutluye karışma yanlardan...

5.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Yumurtaları aynı sepete koymayacağım.
    Hocam affiniza sığınarak sizde bile bıkkınlık belirtileri başladıysa az bir karla bile çıkar riskten kurtulurum düşünceleri sarmaya başladıysa hareket yakın demektir.... Takaslara bakınca küçük yatırımcılar bikkinliktan satıyor gibi... Her zamanki gibi oyun kurucular oyunu kazanacak galiba....

6.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Hocam affiniza sığınarak sizde bile bıkkınlık belirtileri başladıysa az bir karla bile çıkar riskten kurtulurum düşünceleri sarmaya başladıysa hareket yakın demektir.... Takaslara bakınca küçük yatırımcılar bikkinliktan satıyor gibi... Her zamanki gibi oyun kurucular oyunu kazanacak galiba....
    Bahsettiğiniz bıkkınlık bende başladı 1.20 den aşağı asla vermem diyen ben 70 kuruşa vermeye razı hale geldim...hareket yakın mı bilemem ama ciddi zarar ile ayrılan iki arkadaş biliyorum. Kurdukları oyunda başarılı oluyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bahsettiğiniz bıkkınlık bende başladı 1.20 den aşağı asla vermem diyen ben 70 kuruşa vermeye razı hale geldim...hareket yakın mı bilemem ama ciddi zarar ile ayrılan iki arkadaş biliyorum. Kurdukları oyunda başarılı oluyorlar
    Asil amaç ta bu zaten olumu gösterip sıtmaya razi etmek... Bence senin dediğin rakamlara genel kani oluşturup oralardan tüm mali toplayıp en az iki katından tekrar piyasaya servis edecekler galiba... Takip ettiğim bir grup boyle bir harekete hazırlanıyor ve 15 mayis diye tarih veriyor daha öncede yazmıştım ben AKPAZ la iliskilendiriyorum ama seddulbahir üstad yok olmaz demişti..... Sonuç itibariyle burada çelik gibi iradeye sahip olan ve para zaman sıkıntısı olmayan k.y. kazanacak bir çoğu döküldü kalanlarda dökülecek gibi...

8. Dökulmeyip fırsata cevirenlerde var ...

Sayfa 204/639 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •