Sayfa 204/831 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. *hsbc, türk traktör için tavsiyesini 'azalt'tan 'tut'a yükseltti, hedef fiyatını 40,00 tl olarak korudu
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

2.  Alıntı Originally Posted by Capital1461 Yazıyı Oku
    Türkiye'deki fabrikalarda iş makineleri üretimi ve akabinde bayilerde satış yapılıyor mu New Holland ve Case iş makinelerinin?

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    New Holland ve Case iş makinalarının üretim yeri İtalya , Amerika , Japonya olup , Türk Traktör 2013 yılından beri bu iki markanın Türkiye distribütörüdür .
    Türkiye genelindeki tüm bayilerde de satışları yapılmaktadır. Türkiye'de üretilmiyor.

3. tahtada olması gereken fiyatı belirleyip emri verip geri çekilen , kendini bilen , baş Fino , dönüp dönüp dolaşıon , fırıldak gibi , ama nafile !!
    gördüğün gibi , hala buradayız ,, 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023 El mi yaman, bey mi?

TTRAK - 29.11.2018 - Haftalık Grafiktir.

TTRAK - 29.11.2018 - Günlük Grafiktir,,

4.  Alıntı Originally Posted by İzmir Yazıyı Oku
    New Holland ve Case iş makinalarının üretim yeri İtalya , Amerika , Japonya olup , Türk Traktör 2013 yılından beri bu iki markanın Türkiye distribütörüdür .
    Türkiye genelindeki tüm bayilerde de satışları yapılmaktadır. Türkiye'de üretilmiyor.
    Çok teşekkürler yanıtınız için Sn.İzmir.

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yazacak birşeyde bulamıyorum... o zaman yazılanları okuyup sabırla bekliyecez inşallah sonuç güzel olur

6. selam. en sonunda votta dayanamamış görev süresi dolunca bye bye..
    yönetim kurulu üyesi türk geçiyor koltuğa.
    bakalım neler olacak.

7. asıl gönderilip , sepetlenmesi gereken , Traktörün başındaki Levent Çakıroğlu , yıllardır icraatı sıfır , koltuğa yapıştın , eskidin artık !, Migrosu , Koçtaşı , Türktraktörü sözde yönetti , alayı yerlerde geziyor , adeta battılar, , eline aldığın hiç bir şey hayır etmiyor !!!
    nice ODTÜ , Boğaziçi , İTÜ , mezunu yurt dışı doktora yapmış , Endüstri mühendisliği mezunu zehir gibi akıllı tecrübeli gençler var , sizlerden en az on kat daha fazla kaliteli insanlara yer açın !, Türk Traktörün , yönetim kuruluda tazelenmeli , dedelerle , ninelerle bu işler olmaz ,

gençleştirip şaha kalkmalı , Türk Traktör ,

8.  Alıntı Originally Posted by İzmir Yazıyı Oku
    asıl gönderilmesi gereken Levent Çakıroğlu , yıllardır icraatı sıfır , koltuğa yapıştın , eskidin artık !, Migrosu , Koçtaşâ€™ı , Türktraktör yönetti alayı yerlerde geziyor , adeta battılar, , eline aldığı hiç bir şey hayır etmiyor !!!
    nice ODTÜ , Boğaziçi , İTÜ , mezunu yurt dışı doktora yapmış , endüstri mühendisliği mezunu zehir gibi akıllı tecrübeli gençler var , onlara yer açın !, Türk Traktörün , yönetim kuruluda tazelenmeli , dedelerle , ninelerle bu işler olmaz ,

gençleştirip şaha kalkmalı Türk Traktör ,
    o mezunlar yurtdışına gidiyor..

Sayfa 204/831 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •