Sayfa 204/339 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
Arama sonucu : 2709 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Tahta yapıcı bence zaten bu fonlar.Azimut portföy önderliğinde her türlü algıyı oluşturuyorlar.

3 ay önce bu tahtanın işlemlerini yani tahta yapıcılığını azimutun yaptığını söylemiştim. Bu durum resmi olarak ispatlandı. Devlet spekülatörü gibi bir şey.Bir çok tahtada varlar. İşlem tarzları ve kullandıkları aracı kurumlarda belli. Her türlü veri kaynağına sahipler. İstedikleri kurumdan hedef fiyatlı rapor düzenletebilirler. Her türlü etik dışı oyunu sergileyip tv ekranlarında ahlak abidesi gibi konuşmayı kendilerine görev edinmiş bir topluluk. Batmalarını dört gözle beklediğim kurum...

Güzel avladılar yine. Şapka çıkartıyorum.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

100 bin lotu daha eritmiş 14 ortalama ile.

4.  Alıntı Originally Posted by magnefito Yazıyı Oku
    100 bin lotu daha eritmiş 14 ortalama ile.
    Kimler satıyor görebiliyormusunuz

Alıntı Originally Posted by fx060 Yazıyı Oku
    Kimler satıyor görebiliyormusunuz
    iş bankası alan satanı vermiyor. kusura bakmayın.Tahminim QNB yi kullanıp yine gömmüşlerdir. sadece tahmin. Algıyı oradan kurdular çünkü. Dün bekliyordum 13,3 ları ama tam satamamış anlaşılan bugüne sarkıttı işi. yarın 12,80 için hazırlık.

6.  Alıntı Originally Posted by magnefito Yazıyı Oku
    iş bankası alan satanı vermiyor. kusura bakmayın.Tahminim QNB yi kullanıp yine gömmüşlerdir. sadece tahmin. Algıyı oradan kurdular çünkü. Dün bekliyordum 13,3 ları ama tam satamamış anlaşılan bugüne sarkıttı işi. yarın 12,80 için hazırlık.
    15,75 de satmadığıma çok pişman oldum. ytd

Yanlış anlamayın, bugün satmayanları yarın, yarın satmayanları pazartesi pişman edicek. Döngü bu şekilde bu hissede. Soluksuz sürekli olarak satar. Tam gidicek dersiniz on saniye sonra aşağı doğru devre keser. Düştükten sonra asla çıkamaz. Alışın derim. İyi mal çıktılar bir haftadır. Toplaması kendini çok uzun süre alıcak gibi duruyor. Bir önceki 4 ay sürmüştü. İnşallah yanıltır beni.
     Alıntı Originally Posted by fx060 Yazıyı Oku
    15,75 de satmadığıma çok pişman oldum. ytd
    SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 100 bin lot erittiğini nerden biliyorsun 14 00 ortalama ile böyle yazdıkca ben dahil herkes şüphelenir speğın adamı mı diye bu tahtada oynayan tahta sahibi ve ekibi işlemlerin % 90 yapıyor endeks eksi olunca işine çok geliyor üst kademeye yüklü satış giriyor paldır küldür alıyor 5 / 6 kademe alıyor alt kademeye alış yazılıyor 3 / 4 kademe birden veriyor borsada eskisi gibi yatırımcı yok alanda üzerine yatmış kımıldamıyor tahta sahibide yukarı gidiyor mal gelmiyor aşağı sürüyor yine mal düşmüyor yatırımcıyı bıktırmaya çalışıyor bugün için yatırımcı almışsa tahta sahibi yatırımcının aldığından 5 / 6 kat fazla almıştır
    yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 204/339 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •