Sayfa 204/1003 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Viop - XIX

17.Nisanda çakacaklardı .... Globalde

iyi mallanamadıklarına veya 2. çeyrek bilançoları akıllarına geldiği için bugüne kadar geldik... oldu 28.Mayıs

Bu arada teknikçileri 4 veya 5 kere terse yatırdılar

bizim palada bunu çok geç idrak etti ...... anca son 2-3 hafta yükseltti

Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    Nisanın son haftası çakacaklardı teknikçileri ters köşe yapıp yukarı aldılar...

aylık mumlarda bir şey göremedim.
    flat izliyoruz.

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Önemli bi eşik geçildi.. Artık bi longcuya ve hissede olana yakışan bunun tadını çıkarmaktır. Artık şu shortçularla uğraşmayı bırak tadını çıkar
    Sercann bu 2 si farklı tipler.
    Sercann,rahmetli Cider'i tanırsın sen,Ahmet Ö.Belge'yide bilirsin TJK camiasından,Gür amcayı da bilirsin.

Pala dışarısı satmaya başlamamış gibi kulağının üstüne yatıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    İşc 4.91-4,92 den geçen trendi gördünüz mü!
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

5.  Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    oranın denizi berbattır

ben fethiyede yaşıyorum
    Haklısınız.. Şöförlüğüm çok acemi yolları virajlı mı fethiyenin? Bugüne kadar hayatımda tatil yapma fırsatım olmadı.. Bi gün mutlaka gelmek, o meşhur koylarını gezmek istiyorum fethiyenin ama izmirden fethiyeye yollar çok virajlı diyolar...

6.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    İşc 4.91-4,92 den geçen trendi gördünüz mü!
    Ne yapalım alalım mı satalım mı ?
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

Pardon, aklım merkezdeki plajlara gitti .... oraları çöp

Bademli tarafı koyları gerçekten güzel .......... suyun serin olması yazın daha iyidir

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dikilide koylara gitmedin herhalde her koyda bi beach vardır. deniz c**m gibidir balıkların etrafında yüzdüğünü görürsün kaş kalkandan bi farkı yoktur tek sorun yaz mevsiminin kısa suyununda biraz soğuk olmasıdır ben soğuk suyu sevdiğimden ondada bi sıkıntı yok

8.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Sercann bu 2 si farklı tipler.
    Sercann,rahmetli Cider'i tanırsın sen,Ahmet Ö.Belge'yide bilirsin TJK camiasından,Gür amcayı da bilirsin.
    Özbelgeleri iyi bilirim ama ben sadece başkasının işine mani olmamak için devlet memurluğunu seçmiş eski bi at yarışı spikeri adayıydım..at sahipliği borsa gibi kara para aklama yeri olduğu için at saiihiplerini pek sevmem..

Sayfa 204/1003 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •