Pala da bizim shortlara nikahi basıp alacak gibi cok güçlü duruyor namussuz
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pala da bizim shortlara nikahi basıp alacak gibi cok güçlü duruyor namussuz
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yakınımdan bilirim.arkadaş memur. direk kesiyorlar.bir de arada bir ''nafaka artırma davası'' açılıyor.16 yıldır durum bu.
yakınım başkasıyla evlendi,ondan 2 çocuğu var.yazık ama..diğeri evlenmiyor da. bu çocuklarının rızkını da ona veriyorsun..yahu olsun da 5 yıl olsun..ömür boyu ne demek?
yakınım 6.000 tl. maaş alıyor. 1.700 veriyormuş.tabi nafaka artırma davası yüzünden,1-2 yılda bir artıyor.
Üstüne kuma getirip ortalama düşürsün, şartlar müsait. Ya iyice batar yada çıkar borsacı mantıgıyla.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La sortladikca yukarı gidiyor aracı kurumların aylık alış satış ortalamarının 8000 puan üstüne cıktı
başka arkadaşımdan bilirim .mesela 100.000 TL ye ev almışlar.
ama bunun 60.000 nini erkeğin babası vermiş(arsa satmış).adamın tek oğlu..onun için her şeyi yapar.
40.000 i ise 2 eş kredi çekmişler.
boşanınca ev ortadan 2 ye bölündü.kız tarafı o kayın pederin verdiğini hatırlamadı.
üstelik muhafazakar bir aile..anladım ki işin içine menfaat-para girince: hak-hukuku kimse hatırlamıyor.
haram olsun demekten başka yapacak bir şey yok.
evlilik işi şans işi: benim yakınım evlendiğinde kimse boşanacaklarını düşünmezdi.her şeyden tam uyum vardı(aileler çok uyumlu ,ideolojik uyum da var ,aşk evliliği vs.)..ama boşandılar.
şu süreçte işsiz kalan çok ama acımıyor bukez icradan dolayı banka blokesinden kesiyorlar biliyorum icra yoluyla
var burda adanalı bir komşum. yurt dışında çaıştı hep özbekistanda ama kadının da çocuklarınada hep yolladı para
kadının altından arabayı bile eksik etmedi
ama gel gelelim doymak bilmeyen tiplerde oluyor
şimdi komşum perişan yani emekli oldu
Yer İmleri