Sayfa 204/898 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 7177 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    bu isleri , Tuprasin kendisinin yapmasi soz konusu degil dimi ?
    Gesan gibi bir EPC firmasina mutlaka gelir veya esdegeri Uluslar arasi firma ? tabikide yurt disina gidecegini cok sanmiyorum
    kendisi yapamaz dostum..yaptırması gerekiyor...gesan şu anda bu işlerde kullanılan ürünleri üretip kendisi ihalelere giriyor..buda onu rekabetçi yapıyor...şu anda yenilenebilir enerjide çinden sonra en etkili ülkelerden biri de biziz...avrupaya ,afrikaya ,ortadoğuya olan yakınlığımız da bizi stratejik olarak avantajlı kılıyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. enerji depolama işi gerçekten de çok büyük iş...potansiyel çok yüksek...daha geçen gün bu konu ile ilgili güzel paylaşımlar yapıldı bu forumda...40-45 milyar dolarlık kısım sahaya yansıyacak...şu anki kur üzerinden 840 milyar tl yapıyor...bu miktar da 2024 yılını ortasından itibaren iki yıl içinde tüm sektöre iş olarak yansımaya başlayacak...

gesanın res ve geslerdeki etkinliğini düşündüğümüzde ciddi bir pay alacağını görebiliyoruz...bu işlerin ihalesini gesan alır ama kullanacağı ürünleri de europowerden alır...sonuçta konsolide olacağı için europowerin yapacağı kardan da %55 kar payı alacak gesan...

bu işlerin %5 ini alacağını varsaysak dahi 42 milyar tl yapar....iki yıl içinde o işlerin bitirileceğini varsaydığımızda yıllık 21 milyar tl yapar...gesan bu yıl 3-4 milyar tl lik ciro yapacağını düşündüğümüzde gesanın 2024 yılının ortalarından itibaren 5 katlık büyüme sürecine girebileceğini görebiliyoruz...

kaldı ki biz bu işlerden %5 lik paya razı olduk...şu anda ges piyasasının %20 sini gesan yapmış...res lerin de %30-35 ini gesan yapmış...(bu bilgi hem şirketin faaliyet raporlarında var hem de sektörden yuri dostumuz da bu bilgileri teyit etti..)

kısacası önümüzdeki yıllarda güzel bir potansiyel yakalayacak gesan..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. 2024 yılının ortalarına kadar mevcut işler artarak devam edecek...o vakte kadar sunjunior ,panel fabrikası,trafo satışlarının 4 kat artması ,simensin panolarının satılacak olması ...v.b işlerin olumlu etkisinde kalacak....2024 yılının ortalarından itibaren ise çok daha yüksek potansiyelli işler gesanın işleri arasına girecek....

4. 261den geri aldık. Herkese bol kazanç yarın güzel olmali

5. yeni arkadaşların geçmişteki gesan yetkililerinin yapmış olduğu açıklamaları dinlemesinde fayda var....

https://www.youtube.com/watch?v=61uDMinLz6U

https://www.youtube.com/watch?v=N6hKYR6eKFE

6. https://www.youtube.com/watch?v=Ds3zP2aayhs

bu videoyu ise ilk defa gördüm...çok güzel bilgiler var....mesela devletin artık türkiyedeki tüm çatıları gesler ile kaplanarak mavi renkte görmek istiyoruz dediği bilgisi var...devletin verdiği teşvikler tek tek anlatılmış...çok harika bilgiler bunlar...kurulan ges santrallerinin hızlı dönüşümü olduğunu yani kendini çok kısa sürede amorti ettiğini belirtmişler...

7. Spege sovunce gidiyor bu hisse. Bir haftadir sovmedik hiç gitmedi. Neyse sovmuyorum...

8. Dibini sıyırdın spekcim yetmez mi? Hadi bir hareket yoksa kokuyu alan köpek balıkları gelir 😀

Sayfa 204/898 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •