Sayfa 204/872 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 6976 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Krediyi krediyle kapatmışlar. Yani yani yapılandırma. Olumlu olumsuz mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    olumlu şeylerin çok az yaşandığı ve özellikle arandığı şu dönemde uzatılmış borç vadesi sürdüebilirliğe güven (güvenmeze kredi vermez)
    ilk aklıma gelen
    ytd

2. Bir de teminatsız kredi :D haber o işte ...Geçmiş haberlerde ipoteklerden bahsediliyordu...Onlar kalkmış anlamı çıkıyor burdan...YTD

3. şuan indikatörüm yanıltmıyorsa mal topluyor görünüyor dün oyak bizim almıştı kapanışta şimdi oyak yine alıyor

itibar etmeyin çok yanılıyorum

ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Timmuçin Yazıyı Oku
    olumlu şeylerin çok az yaşandığı ve özellikle arandığı şu dönemde uzatılmış borç vadesi sürdüebilirliğe güven (güvenmeze kredi vermez)
    ilk aklıma gelen
    ytd
    Şuan haber nötr etki yaptı galiba ama uzun vadede olumlu olur diye düşünüyorum ben de.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

5. haber ahım şahım bir haber değil...ama olumludur...banvitin gevşiyor oluşu haber veya endeks kaynaklı değil...kendi dinamikleri bunu gerektiriyor...dünden beridir bir şeyleri işaret ediyorduk...şu anda o gerçekleşiyor...orta ve uzunda hisse hakında bir şüphemiz yok ama kısada çıkıp inmeleri normal görmek lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. 21.20 ye kadar sabah açılış boşluğunu aldı diyelim de kendimizi avutalım bari

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ufak ufak 21 in altını görecek gibi. ulan tam yazıyodum 21,12 den 18 oldu. inat ettim 21,12 den de aşağı düşsün alcam
    bekleriz. nasılsa yine 23 25 olacak

8.  Alıntı Originally Posted by pentagr Yazıyı Oku
    ufak ufak 21 in altını görecek gibi. ulan tam yazıyodum 21,12 den 18 oldu. inat ettim 21,12 den de aşağı düşsün alcam
    bekleriz. nasılsa yine 23 25 olacak
    Al da yükselsin artık..Seni bekliyoruz YTD :yes::yes:

Sayfa 204/872 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •