96845 lot var tavanda
96845 lot var tavanda
120 595 lot oldu bekleyen
kaçırdım,bir birim daha alırdım,iyi silkelemiş,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
En sığ kağıt bu. Çok kolay oynayabiliyorlar, çok iyi silkelediler. Aç kapa aç kapa. Daha da açmaz bugün. Satan varsa yarın sabah en iyi ihtimalle %7 yukarıdan belki yerine koyabilir.
Daha geçenlerde 4,80 seviyesini görmüştü. İlk etapta oraya doğru hareket edecektir. Artık Mipaz, Ditas falan ayrışır yavaş yavaş. İki gündür Dohol %40 gittiyse Dgzte %40 gittiyse Mipaz da %40 gitti mesela. Ama asıl mesele Hurgz, Dohol ve Dgzte kağıtlarında.
Mipaz ve Ditaş da devam eder ama yavaşlar bence. Yarın sadece DOHOL, HURGZ ve DGZTE tavan kapatır Mipaz %10 Ditas da belki %7 falan.
Sabah açılışta DOHOL, HURGZ ve DGZTE bu defa direkt %20'ye yakın açmazlar diye düşünüyorum. %7 civarı açıp akşama tavanlayarak haftayı kapatmalarını bekliyorum.
DGZTE defter değeri ortada, satış haberi var. Henüz satış yokken 4,80 görmüştü. Yarın bu zirveyi kırarsa haftaya da 5'li rakamlarda yataya sararsa çok iyi.
ytd
borç aldım 13000 tl
borcu dgzt hissedi üzerinden anlastık
2,89 idi fiyat 4500 adet dgzt anlaşmıştık...
bu fiyattan slmam mümkün mü... çok üzgünüm...
yardım.. ç
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
tavanda ne var
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
yarin dohol ve hurgz direkt tavan açar tavandaki lot miktarına bağlıyorum dgzte ve mipaz %10-15 gibi dobur %5 belki diğerleri ayrışır
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Yer İmleri