Çalı dininde oturuyoruz
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çalı dininde oturuyoruz
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli nezaman onaylanır bilgisi olan arkadaşımız varmı?
Once spk bulteninde gundemimize aldik diye haber gelecek.sonra aralarinda gorusup inceleyecekler .onay verirlerse tekrar spk bulteninde onaylanmistir diye gececek.sonra sirket ruchan pazari tarihi aciklayacak.tabi bedelli onaylandigi takdirde.15 gun ruchan pazari surecek ve bolunme gerceklesecek.nerden baksan 2 ay gibi bir surec.suan beklentim bilanco.bugun 83 kademesinden bir miktar daha aldim maliyeti 85 e kadar cektim ve herhalde yilbasina kadar buralarda olacagim.yeterli kazanci gorursem arkama bakmam satarim.y.t.d.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler SnArzum[.QUOTE=arzum;1047149]Once spk bulteninde gundemimize aldik diye haber gelecek.sonra aralarinda gorusup inceleyecekler .onay verirlerse tekrar spk bulteninde onaylanmistir diye gececek.sonra sirket ruchan pazari tarihi aciklayacak.tabi bedelli onaylandigi takdirde.15 gun ruchan pazari surecek ve bolunme gerceklesecek.nerden baksan 2 ay gibi bir surec.suan beklentim bilanco.bugun 83 kademesinden bir miktar daha aldim maliyeti 85 e kadar cektim ve herhalde yilbasina kadar buralarda olacagim.yeterli kazanci gorursem arkama bakmam satarim.y.t.d.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
öğleden sonra 0.86 yı yine deneriz gibime geliyor.0.85 sat 0.83 al
yatırım tavsiyesi değildir.
Bugun o kadar 82 bastilar aldilar sattilar .aksama takas ne kadar eksi olur ne kadar para cikisi olur diye dusunurken takas 450 bin lot artida para girisi olmus.kademeleri alavere dalavereymis megerse.derinlik izleyenler anlamistir.y.t.d.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri