Sayfa 205/581 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alıntı Originally Posted by mustafatas2009 Yazıyı Oku
    Güzel al sat yaptılar. Ben zarardayım.
    hangı kagıt yukseldıyse onları yazıp cızmısın boyle borsa olmaz daha cok kumar olur kıbrısa gıt bence hemde keyıf yaparsın form gonderılerıne dayanarak cıkarım yaptım senın ıyılıgıne kardes yanlıs anlamada ıstersen butun kagıtları al kendı paran

2.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    tahtaya derinlik kazandıran A1 CAPİTAL...elinde hiç mal olmadan bu kadar işlemi nasıl yapmış...demekki havuz olarak kullanmışlar.dün satanlar bugün almış. bu gün satanlar yarın alırsa hiç şaşırmam.
    yalan soyluyosun ben a1 capıtaldeyım ve 274200 sattım sırf atıp tutma meydanı burası

3. Açık satış mı sayın cefri

4.  Alıntı Originally Posted by cefri Yazıyı Oku
    yalan soyluyosun ben a1 capıtaldeyım ve 274200 sattım sırf atıp tutma meydanı burası
    takasbank verilerine göre a1 capitalde 414 bin lot görünüyor..

5. Hisseanalizdeki grafik iyi tuttu tebrik etmek gerek vatandaşı,tekrar alım yada ilave için sanırım 1,50 altını beklemek gerek olmaz demeyin nasıl çıktıysa inebilir,galip milletin beynine acayip işlemiş hangi hissede hareket olsa adı geçiyor
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

6. Arkadaşlar yarın için nasıl bir hareket bekliyorsunuz? Günlük grafiği incelediğimde yarın göreceği en yüksek fiyat 1.70 ler olacak gibi... Eğer 4-5 gün 1.58-59 da tutunabilirse 2 leri kısa zamanda görebiliriz...

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    takasbank verilerine göre a1 capitalde 414 bin lot görünüyor..

ben a1 de ıslem yapıyorum baskalarıda yapıyor ben sattıgım mıktarı yazdım bu kadar acık yazmazdımda atılıp tutulanlara acıklık getırıyım dıye yazdım kagıtta galıp malıp yok bır anda ateslendı gıttı bızım mıllet gıdene atlıyo suru mantıgıyla yasıyo mılletımız herkes cıkısta 3-4 kademede bız alalımla gıttı altında baska bısey aramayın bence

8. spek yine kademeye 1 milyon lot koydu bakalım ne yapacakytd

Sayfa 205/581 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •