Merkez ussu neresi sayın Medwig haber var mi?
Merkez ussu neresi sayın Medwig haber var mi?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kandilli Rasathanesi : İstanbul'da bir deprem meydana geldi. Ayrıntılı bilgiyi birazdan paylaşacağız.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Afad : Saat 16:38’de Marmara Denizi merkezli 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Anadolu Ajansı : İstanbul'da ikinci baronun kurulması için 2 binin üzerinde avukatın imzasıyla Türkiye Barolar Birliğine başvuru yapıldı.
Merkez bankasının faiz artırmasıyla bagımsız olabilecegi piyasanın aklının ucundan geçti ve bankalar %5 primli, bist %2...
Düşunün sn damat degişmiş, MB bagımsızım demiş....hayali bile borsayı coşturuyor...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sövizi düşümeyende yerli yatırimcı...İnşallah şu ekonomi yönetimi degişirde er yada geç 2002 den 2012 ye kadar dövizi elinde patlayanlar bir daha keselenir
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FED/Powell: Şu ana kadarki toparlanma tahmin ettiğimizden daha hızlı ve güçlü oldu.
Yer İmleri