Sayfa 205/297 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255 ... SonSon
Arama sonucu : 2372 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by russell Yazıyı Oku
    ara gaz için güzel zamanlama, bir iki görsel atsaydın bari, acemşah olsaydı akardı şimdi
    Ben öyle gaz verenlerden değilim dostum şu hisse şuraya gidecek şu kaçacak şu uçacak diyen tiplerden de değilim, bu hissede yatırımım var ve bugün gördüğümü söyledim, araba ile yolculuk yaptığım için fotoda alamadık kusura bakma ,kanıt istiyorsan gel İzmir 'e canlı gör. İkinci yorumum ise bir temenni ,olur olmaz bilemem ama sen içinde kocaman oteli olan bir alışveriş merkezini alıp üzerine de Tinaztepe Sağlık Grubu yazıyorsan o zaman saglik ile ilgili bir şeyler yapacak demek ki ,korkuluk diye almadı ya onu.Yaz google yeri ve fotoları kendin gör ama tutup da burada bilgi veren insanları eleştirme ve suçlama.

2.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Ben öyle gaz verenlerden değilim dostum şu hisse şuraya gidecek şu kaçacak şu uçacak diyen tiplerden de değilim, bu hissede yatırımım var ve bugün gördüğümü söyledim, araba ile yolculuk yaptığım için fotoda alamadık kusura bakma ,kanıt istiyorsan gel İzmir 'e canlı gör. İkinci yorumum ise bir temenni ,olur olmaz bilemem ama sen içinde kocaman oteli olan bir alışveriş merkezini alıp üzerine de Tinaztepe Sağlık Grubu yazıyorsan o zaman saglik ile ilgili bir şeyler yapacak demek ki ,korkuluk diye almadı ya onu.Yaz google yeri ve fotoları kendin gör ama tutup da burada bilgi veren insanları eleştirme ve suçlama.
    Boşver dostum. Bu forumda nedense herkes bir havalarda, birbirine laf sokma yarışına girmişler. 2026 da bittiğini de görürüz İnşallah tesisin.

3. Sayın miles iron;

'' Karanlık odadan çıktıktan sonra, bakın çıktıktan sonra diyorum yani fiyat belirlenince saat 18.08 de 60 bin lotu aldı birisi tahtadan. Neler dönüyor ne planlıyorlar??? ''

Neden? Siz verseniz cevabı daha faydalı olacaktır.

4.  Alıntı Originally Posted by fzcan Yazıyı Oku
    Sayın miles iron;

'' Karanlık odadan çıktıktan sonra, bakın çıktıktan sonra diyorum yani fiyat belirlenince saat 18.08 de 60 bin lotu aldı birisi tahtadan. Neler dönüyor ne planlıyorlar??? ''

Neden? Siz verseniz cevabı daha faydalı olacaktır.
    Bende bilmiyorum ki yani gerçekten soru sordum. Komşu köyde birisi tahtacı speğe mal aktarıyor o da tahtayı aşağı basmak için kullanıyor falan demiş ama bilmem.

5. Bizden 1 Ay sonra bedelsiz başvurusu yapanlar onay alırken biz bekliyoruz. Çok basit bir sermaya arttırımı olmasına rağmen onay gelmedi. Belki de hiç gelmeyecek, tahtayı bu yüzden mi baskılıyorlar acaba????

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7. Sanki binance borsasında işlem görüyor namussuz. Tavanı niye gördün. Madem gördün tekrar nasıl 60 tl ye geldin. Kollu makine gibi çalışıyor namussuz. Piramitin elindeki bu mallar demoklesin kılıcı gibi sallanırken hangi babayiğit alacakta kademeleri takır takır çizecek? Biraz daha dikilelim şurda bakalım neolcak. Belki piramit kendi götürür. Zaten tek çıkar yolda bu gözüküyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Sanki binance borsasında işlem görüyor namussuz. Tavanı niye gördün. Madem gördün tekrar nasıl 60 tl ye geldin. Kollu makine gibi çalışıyor namussuz. Piramitin elindeki bu mallar demoklesin kılıcı gibi sallanırken hangi babayiğit alacakta kademeleri takır takır çizecek? Biraz daha dikilelim şurda bakalım neolcak. Belki piramit kendi götürür. Zaten tek çıkar yolda bu gözüküyor.
    Tahta yapıcı tahtayı terk etmiş durumda. Spek ler cirit atıyor.

Sayfa 205/297 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •