Sayfa 205/1009 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. You tube da bir video da ince kendini savunuyor Kemal abi suçlu görünüyor incenin anlatımıyla , yalnız bırakıldım felan diyor yine de bazı haklı noktaları var ancak inceyi yakından tanıyanlarin İnce ile ilgili yorumlarını duyunca Kemal abinin neden nevrinin döndüğünü anladım . Fazla konuşmaya gerek yok .

Hayatta kimse göründüğü gibi olmuyor nedense .

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    You tube da bir video da ince kendini savunuyor Kemal abi suçlu görünüyor incenin anlatımıyla , yalnız bırakıldım felan diyor yine de bazı haklı noktaları var ancak inceyi yakından tanıyanlarin İnce ile ilgili yorumlarını duyunca Kemal abinin neden nevrinin döndüğünü anladım . Fazla konuşmaya gerek yok .

Hayatta kimse göründüğü gibi olmuyor nedense .
    İkisi de birbirinden beter. Hatta vitesi arttırayım muhalefetin trolleri A*P'ninkileri hiç aratmıyor başlıkta da farkedildiği üzere son günlerde.

3. Biz bu son 20 yılda ne yaşadıysak hepsini hak etmişiz onu anladım. Eksiği fazlası yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Biz bu son 20 yılda ne yaşadıysak hepsini hak etmişiz onu anladım. Eksiği fazlası yok.
    Kaç gündür sizin yazılarınızda İktidarı kaybeden vekil kıvranışları görüyorum. Cem uzan ( uzandı gitti ) gibi bir dolandırıcıyı millete aday göstermek nedir ? Yine bir kap tavuklu pilav yedirerek iktidarı alacak diyemi düşünüyorsunuz .

Şu ana kadar bu Cumhuriyetin gördüğü en güzel fotoğraf bence 6 lı masadır. Kılıçdaroğlu , geçmişiyle tertemiz bir insandır. Zaten karşı taraf seçim kampanyasında kullanabileceği açık bulamayacağı için tırmalıyor. Sadece bazı utanmaz meczupla mezhep farkını kullanacaklardır. oysa , önce kendi inançlarına olan samimiyetlerini sorgulamaları lazım. Benim gördüğüm ; insanlarda büyük bir sevinç ve umut var. Adeta şimdiden seçim kazanılmış görüyorlar. Nazar değmesin.

5.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Kaç gündür sizin yazılarınızda İktidarı kaybeden vekil kıvranışları görüyorum. Cem uzan ( uzandı gitti ) gibi bir dolandırıcıyı millete aday göstermek nedir ? Yine bir kap tavuklu pilav yedirerek iktidarı alacak diyemi düşünüyorsunuz .

Şu ana kadar bu Cumhuriyetin gördüğü en güzel fotoğraf bence 6 lı masadır. Kılıçdaroğlu , geçmişiyle tertemiz bir insandır. Zaten karşı taraf seçim kampanyasında kullanabileceği açık bulamayacağı için tırmalıyor. Sadece bazı utanmaz meczupla mezhep farkını kullanacaklardır. oysa , önce kendi inançlarına olan samimiyetlerini sorgulamaları lazım. Benim gördüğüm ; insanlarda büyük bir sevinç ve umut var. Adeta şimdiden seçim kazanılmış görüyorlar. Nazar değmesin.
    Alakası yok.

A*P olacak partiye her fırsatta ağzıma geleni söyledim. Merak ediyorsanız açın son 5-6 yıldaki bütün mesajlarımı didik didik edin. Bir tane olumlu mesaj bulamazsınız. Sövdüğüm ise bolca var.

Ben ne görüyorsam onu söylüyorum. Muhalefet şeriatçılarla, eski A*P'lilerle kolkola giriyor seçimi kazanmak için. Oldu da kazanırlarsa bir A*P'yi öbürüyle değiştireceğiz.

Vatandaş bu değişimde neyi kazanmış olacak tam olarak?

Cem Uzan ben seçilirsem hepsinin köküne kibrit suyu dökeceğim diyor. KK ne diyor? 418 milyarı bulup getireceğim. Be desene hepsini hapislerde süründüreceğim diye?

Diyemez çünkü yüce divanda yargılaycağım dediği B*bacan ile kol kola geziyor

https://twitter.com/medyaadami/statu...05244711157763

"Bu bir ihanet belgesidir, bu ihanet belgesinin altında imzası olan kimse Yüce Divan'da yargılanacak. Sayın Ali Babacan'ın attığı bir imza var..."

Döküllllll

6. Bütün mesele siz çok yediniz biraz da biz yiyelim kimsenin başka derdi yok

7. Ben KK'nın şu Ergenekon'dan Balyoz'dan mağdur olanlar hakkında konuştuğunu hiç duymuyorum. Varsa yoksa KHK'dan mağdur olanlar Osman Kavala bilmemne.

Be desene Kuleli Askeri Lisesi'ni, GATA'yı yeniden açacağız diye

Döküllllll

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İkisi de birbirinden beter. Hatta vitesi arttırayım muhalefetin trolleri A*P'ninkileri hiç aratmıyor başlıkta da farkedildiği üzere son günlerde.
    Bütün mesele siz çok yediniz biraz da biz yiyelim kimsenin başka derdi yok
    Ben KK'nın şu Ergenekon'dan Balyoz'dan mağdur olanlar hakkında konuştuğunu hiç duymuyorum. Varsa yoksa KHK'dan mağdur olanlar Osman Kavala bilmemne.

Be desene Kuleli Askeri Lisesi'ni, GATA'yı yeniden açacağız diye

Döküllllll
    Ah be koçum ah be güzelim cem küçük senin kadar ağlamadı
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 205/1009 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz