Bizim notumuz artmadımı,havuz arttı diye havalara uçuyorduya,bugünkü enflasyona göre,sanayi,teknolojide işler iyiymiş diyorlar üstelik,gıda olarak pohmu yiyecekler acep.
Bizim notumuz artmadımı,havuz arttı diye havalara uçuyorduya,bugünkü enflasyona göre,sanayi,teknolojide işler iyiymiş diyorlar üstelik,gıda olarak pohmu yiyecekler acep.
Fener gidiyor sadece siporlardan,GS lider olduğu halde o bile çöküşte,diğerlerini ziktir et zaten![]()
https://youtu.be/2mQJoncWLu4?si=cQccWYgIly-lY-sw&t=816
Bu anlatım da vahim bir hata var.
Bakalım siz bulabilecek misiniz?
Millete hesap kitap öğretebilmek için önemli.
Fonlarım süper,borsa ise nanay,zaten ikinci plana atmıştım Oranın zaten %10-15 arası,bilançosu iyi gelen bile çöküşte,kötü gelen hep çöküşte![]()
Kendileri bile inanmıyorki gayet normal,sadece ülkeyi ninnilemekle meşkuller...bu yargı onların emrinde olduğu sürece işler çok zor atıp tutmaya devam ederler,ilahi adaleti uygulayan sistemde şaşırmış durumda,ne yapalım bu millet kendi ayağına kurşun sıktı diyor,doğrularmı dediniz onları şu an es geçiliyor![]()
FB atakta baktı GS o gidiyor bende gideyim dedi yola koyuldu,zaten FB TS'yi zor yendi,bu sene şampiyonluğu GS alır gibi,adamlar tam formunda,tabiki bozulmasa.
İreisimiz çıkar derki yine uçuyoruz,sorsan bizim görünmez kanatımız var der,inanan olurmu,zaten inanmasalar 22 seneyi nasıl devirirlerdi![]()
Bakan Şimşek: Ekimde yıllık enflasyon mayısa göre 26,9 puan gerileyerek yüzde 48,6 oldu.
Temel mallarda yıllık fiyat artışı yüzde 28,5, ataletin yüksek olduğu hizmetlerde ise yüzde 69,8 gerçekleşti.
Özellikle geriye dönük fiyatlama davranışının yüksek olduğu kira ve eğitim grubunda yıllık artışlar enflasyondaki düşüşü sınırlandırıyor.
Katılıkların giderilmesi zaman alıyor ancak bu konudaki gelişmeler olumlu. Ekimde 12 aylık enflasyon beklentilerinin tüm kesimlerde son iki buçuk yılın en düşük seviyesine gerilemesi hizmet enflasyonundaki ataletin kırılması için öneml
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri