kimse alıntılamasın silecem
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Şimdi avukat falan diyince konu daha farklı yerlere gider ben avukatlardan çok kazık yedim onu hiç açmayalım
Ülkede adalet ve kanun tam işlemediği için bunları yaşıyoruz hırsıza hırsız demek bile suç o yüzden ufak bir kıvılcım nerelere götürür çok gördüm
Salalım kısmına gelincede emlakta sende yazınca ( boş ver işine bak tarzı) ayrı ayrı yazmayayım diye ortak anlam taşıyan bir cümle yazdım.
Yoksa emlakta gelsin vay banamı yazdın dedin vs.
Mevzu bu esasında
Neyse salalım mevzuyu da 15 dakika sonra odaklanalım asıl mevzuya sende makinelerin başında para kaybedersen birde bu yüzden kavga etmeyelim yine
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
yahu dayucuğum bırakın bu işleri.. herkes birşeylere inanıyor işte.. kime ne kimin neye inandığından yahu.
şeytana tapana bile eyw. diyip geçin.
sanane banane..
ortaçağ tartışmaları bunlar.
....
felsefe anlamda tartışma düzleminde olabilecek şeyleri.. böyle ucuz hale düşürmeyin.
boş laf zaten.
3200 din var kim neye inanıyorsa .
![]()
Bu ülkede herşey saçma
Alkol sınırı 0.50 promil
Hiç alkol kullanmayan adam 0.20 ile mayhoşlaşır yani kaza yapma riski daha fazla ama geç kardeşim normal derler
Kanun nereye kanun adı kanun
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
hazır şimdi aklıma gelmişken şöyle söyleyim.
hiç kimse .. din düşmanı olamaz.
çok açık söylüyorum ve net.
...
sindo sen şimdi inan birisin.. 3200 dinden 1 tanesine inanıyorsun. geri kalanının tümünü red ediyorsun. inanç anlamında.
peki sen kalan 3199 dine mesala panteistlere düşmanmısın ? ... veya şintoizme. bunlara sövüyormusun ?
yok..
çünkü saçmalık..
olaya böyle bakın.. kimse din düşmanı falan olamaz.
yani akıl sağlığı yerinde olan bir birey diyelim.
...
kalanı ego tatmini.... boş laf..
![]()
- Ben haftayı dün itibarıyla kapatmıştım.
- Bu da alsatçı oldu.
Yer İmleri