Sayfa 205/337 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
Arama sonucu : 2694 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    BSOKE de devreye almaya çalıştığınızı belirttiğiniz 1.650.000 ton çimentoyu nereye dökeceksiniz?...
    https://m.youtube.com/watch?v=ZdlQbBDTH4A
    Sayın Mterkan bey selamlar,vaktiniz olunca mutlaka izleyin,kafanızdaki soru işaretlerini aydınlatacaktır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Söke
    Gönderi
    2,088

Yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyiniz. Kendimce takip ettiğim bir grafiktir.
    Disconnectus Erectus

3. Resmen çakıldı...

4. Eğer bu tahtada spek varsa mal falan çıkmıyor.Mal aşağı aşağı basarkak çıkılmaz.Fabrika deneme üretimine geçti geçecek.O zaman hissenin performansını göreceğiz.Bakalim nice olacak.YTD

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Batı grubunun beceriksiz yönetimi sayesinde bedelli sermaye artırımından beri sürünüyoruz... Birde üzerine bu kadar kapasite artırımına rağmen... Bolu çimento geçtiğimiz yıllarda aynı şekilde kapasite artırımına gitmişti ve hisse ne kadar hareketliydi...
    Adamların derdi yatırımcıyı .üzmek... Nasıl bir yönetim anlayışıdır anlamak mümkün değil... Bsöke ile ilgili değil fakat grup şirketi olduğu için paylaşmak istiyorum. Geçenlerde yeni yaptıracağım ev için betonu Batı betondan alayım dolaylı da olsa şirkete faydası olur diye düşündüm.. Anlaştık; şu gün, 100 metre küp beton istiyorum diye bildirdim. Adamlar söz verdiği saatte gelmedi 11' de gelip dökecekleri betonu gece 23'de bitirdiler... 6 saatte bitiremediler betonun içine ettiler, gecikme için aradığım hiç bir yetkilisi de telefonlarına cevap vermedi...
    Genel olarak beceriksizliğin dibine vurduğu grup, içine girince öğrendik maalesef...

7. KAP: BSOKE [ ] BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO SANAYİİ T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/670895
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...62681ba5440364

Genel Kurul İşlemlerine İlişkin BildirimÖzet Bilgi 2017 Yılı Hesap Dönemine Ait Olağan Genel Kurul Toplantısının Yapılması Hakkında
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır

Genel Kurul Çağrısı
    Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
    Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2017
    Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2017
    Karar Tarihi 27.03.2018
    Genel Kurul Tarihi 25.05.2018
    Genel Kurul Saati 14:30
    GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 24.05.2018
    Ülke Türkiye
    Şehir İZMİR
    İlçe BORNOVA
    Adres Ankara Caddesi No.335 Bornova İZMİR

Gündem Maddeleri
    1 - Açılış; Başkanlık Divanı teşkili ve Genel Kurul Toplantı Tutanağı 'nın Başkanlık Divanı'nca imza edilmesine yetki verilmesi
    2 - Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Bağımsız Dış Denetleme Kuruluşu'nun raporlarıyla şirketin 2017 yılı bilanço ve kar-zarar hesaplarının okunması, görüşülmesi ve onaylanması
    3 - İlişkili taraf işlemleri hakkında bilgi sunumu,
    4 - 2017 yılında yapılan bağış ve yardımlarla ilgili bilgi sunumu
    5 - Şirketin 3. kişiler lehine vermiş olduğu teminat, rehin, ipotekler ve elde etmiş olduğu gelir veya menfaatler hususunda bilgilendirilmeleri
    6 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin 2017 yılı faaliyetleri, hesapları ve sair ve başkaca her türlü tasarruflarından dolayı ayrı ayrı ibra edilmeleri
    7 - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri'ne ödenecek ücretin karara bağlanması
    8 - 2018 yılında yapılacak bağışların üst sınırı hakkında karar alınması
    9 - Yönetim Kurulu'nun kar dağıtımı konusundaki önerisinin görüşülmesi ve karar alınması
    10 - Şirketimizin 2018 yılı hesaplarının ve mali tablolarının denetimi için, Bağımsız Dış Denetleme Kuruluşu'nun seçimi
    11 - Yönetim Kurulu Üyeleri'ne Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerine göre mezuniyet verilmesi
    12 - Dilek ve öneriler
    Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
    Kar Payı Dağıtım

Genel Kurul Çağrı Dökümanları
    EK: 1 Batisoke Olagan Genel Kurul Cagrisi.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı

Ek Açıklamalar
    Şirketimizin 2017 yılı faaliyetlerinin görüşüleceği olağan genel kurul toplantısı 25 Mayıs 2018 Cuma günü saat 14:30 ' da Ankara Caddesi No.335 Bornova İZMİR adresindeki şirket merkezinde yapılacaktır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 205/337 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •