İsrail | Channel 12:
"Suriye'deki İran askerî alt yapısı zarar gördü. Bu, İsrail için tehdit oluşturabilecek şekilde isyancıların eline geçebilir."
Anlamı: İsrail, Suriye cephesini açmak için hazırlanıyor.
İsrail | Channel 12:
"Suriye'deki İran askerî alt yapısı zarar gördü. Bu, İsrail için tehdit oluşturabilecek şekilde isyancıların eline geçebilir."
Anlamı: İsrail, Suriye cephesini açmak için hazırlanıyor.
@erefefik
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-38302379Sabahat Akkiraz
@sabahatakkiraz
Halep yüzlerce yıl önce atalarımın şehriydi. Malatya Arguvan’a yerleşen ailemiz Halep Beydili Türkmenlerindendi. Bugün Alevileri katlediyorlar. Şehir cihatçıların pençesinde. Nesiminin türbesi dahi yok edildi. Bu plan uzun süredir yürürlükte. Ne yazık ki orada akan kandan mutlu olanlar var. Sivas’tan Halep’e akan kan aynıdır. Akıtanlar da aynı.
2016'da Halep'te neler olduğunu bilmek isteyenler, deepwebde yapılanlar, görüntüler kayıtlı. İran'lı milisler canlı yayınlarla, akıl almaz işkenceler yapmışlardı. Hepsi kayıtlı, bu hanımefendi bir mesaj yazmış mı?13 Aralık 2016
Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Ofisi, Suriye'de hükümet yanlısı güçlerin Doğu Halep'te ev baskınları düzenleyerek, kadın ve çocuklar da dahil sivilleri öldürdüklerini açıkladı.
Suriye meselesi çok tehlikeli. Yazdıklarımı sildim.
@erefefik
Voice Of Levant
@VoiceOfLevant
Halep'i kontrolleri altına alan muhalif güçler evleri kontrol edip halkın taleplerini dinliyor.
-Korkma annem. Biz senin ailen ve halkınız. Hiçbir şeyden korkma, tamam mı?
Biz buraya zulmü sizden kaldırmaya geldik. Korkmayın. İhtiyacınız olan her şey için dışarıdayız. Hizmetinizdeyiz. Sadece rutin bir kontrol
+Ekmek falan almak istiyorum. Nasıl çıkacağız?
-İnşallah ekmek konusunda sana yardımcı olurum.
@erefefik
Clash Report TR
@ClashReporttr
·
11d
🚨Rejim savaş uçakları, İdlib şehri çevresindeki hava saldırılarını yeniden başlattı.
@erefefik
Hikmet Durgun
@hikmetdurgun
·
6d
Rus savaş uçakları gece boyunca Hama hattını vurdu. HTŞ ilerlemesi durmuş durumda.
@erefefik
Amed Dicle
@ameddicleT
·
9s
Esad rejimi Hama'yı koruyamazsa, Şam'ı da koruyamaz. Şam, Hama'da korunur!
@erefefik
SMO da ufak kazanımlar olsa da bunlara güvenilmez. Yapılacak en yanlış hareket, Tsk'nın Suriye'ye müdahalesi olur. 350 teğmenin kılıç kaldırmasını, bu olaylar üzerinden ve Akkiraz'ın mesajı üzerinden okumakta fayda var. ''Sahte dolar'' haberleri, ''Türkiye'nin resesyona girdiği'' haberleri tamamen Suriye'de olanlarla alakalı. ''Tabii ki anayasanın ilk 4 maddesinin tartışılması'' da, ben de bu tuzağa düşmüştüm.Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
1 sa
ABD ile Rusya mal paylaşımı yapıyorlar. Bizde izliyoruz. Sanırım iç siyasetimizde buna göre dizayn edilecek. Yuları kim tutarsa tutsun kervana adalet, eğitim ve sağlık konusunda dirlik sağlasa fena olmaz.
@erefefik
Çok kötü niyetli. Dokunan yanar. Aynı şey İran için de geçerli. İran'ın, Suriye'de 500 üssü var. Sadece askeri değil, dini külliye gibi ve eğitim kurumu gibi olanları da var. Aynıları Irak'ta var.Ferdi Güçyetmez
@ferdigucyetmezz
·
9s
Suriye’de şu an her ne oluyorsa dünya gündemi bunu sadece Türkiye üzerinden yorumluyor ve yazıyor. Yazılanlar da pek iyi niyetli değil.
İdlip çevresinde, TSK'nın askeri üsleri var. Bu HTŞ'nin buraları taciz ettiği zamanlar var.
@erefefik
Yer İmleri