Sayfa 206/964 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Sayın selamunaleykum, bahsi geçen diğer rumuzlar siz misiniz değil misiniz bilmiyorum. Kağıtta bulunduğumuz 4 yıllık sürede o kadar çok şeyle karşılaştık ki artık umursamıyorumda aslında.

Ama sadece olaya teknik açıdan bakarsak ip adresi ilgili konuyu kesin olarak kanıtlamaz. ip adresinin farklı olması farklı yerlerden girilerek sağlanabilir. Örneğin birini adsl den birini telefon operatöründen. Ya da VPN üzerinden.

Sadece teknik olarak değerlendirdim

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Şefaat bey,

sizin psikolojiniz bozulmuş veya birşeye canınız sıkkın herhalde. Kim neden sizin telefonunuzu vs. inceletsin. Sadece bir kişinin yazdığı mesaja istinaden verdiğiniz tepki çok orantısız ve fazla.

Biraz abartmadınız mı?

3.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    İ.P incelemesi konusunda teknik bilgi vermek kolay tabii...yani sen demesen ben bilmiyordum..telefondan girince ayrı ordan girince ayrı burdan girince ayrı...
    ip olayına çok takıldığınız için bilgi amaçlı yazayım dedim.

Bu 3 rumuz ve başkalarına zarar verme olayına çok takmışsınız.

Neyse siz arkadaş ile sohbetinize devam edin, iyi geceler.

4. sayın aydınlık sizi tanıyomuyum bilmiyorum. mevzunun detaylarını BOŞVERİN...İ.p ilede tespit yapılamıyosa, hangi yolla tespit yapılacaksa tespite açık ve hazır olduğumu beyan ediyorum ..

5.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Prometheus burda algi olusturmaya calisiyorsunuz gibi bir yazim yok nerden cikardin. Yine de cevap vereyim. Gecen uc yilda bunlari yapmaya engel SPK vardi. Kas yapalim derken gozunuzu cikardilar
    Bir konuda katılıyorum sana. SPK verdiği çağrı kararıyla, sonradan bu beklentiyle hisseye girenlerin büyük zarar etmesine neden olmuş oldu.

Ama şirket birleştirilmesitke şirket yapısında oluşan büyük özsermaye erezyonuyla ve finansal yapının berbatlaşmasoyka eski hissedarlar zaten büyük kayıplara uğramıştı zaten. Birleşim öncesi ve sonrası bilançolara bir bak. Şirket birleşimi öncesi yatırımcının elindeki her hissenin karşılığında şirketin varlıklarının değer 1.50 civarında ilken şirket birleşimiyle 0.45 kurula düşmüş. Yani bu şirket birleşimiyle yatırımcıya büyük madik atılmış.

Ve hemen şirket birleşimi sonrasında oluşan bu çok kötü yeni bilançonun desteğiyle, hisse fiyatını aşağı basma işlemleri başlamıştı zaten. Yani yeni hedef yatırımcıların ümöüğünğ iyice sıkıp hisseleri en ucuza ellerinden almaya çalışmak gibi görünüyordu. Sence hisseleri söküp almadan şirkete olumlu yön verirlermiydi? SPK iyi niyetle hissedarları korumaya çalıştı ama bazı güçlere edilgen düştü!!

Yani spk zarara uğrayan eski ortakları kurtarayım derken, olayı gerektiği gibi sonuçlandıranadığı için, beklenti oluşturup hisseye giren yeni yatırımcılarada çok zarar ettirmiş oldu.

Gerçi daha herşey son buldu mu bilmiyoruz. Danıştayın kararına karşı spk nın nasıl bir hamle yapacağı önemli.

Burda gereksiz birbirinşi kıracağınıza spk.danıştaya itirazından sonra muhtemelen gelecek şolumsuzluğa karşı ne yapacağımıza kanalize olalım.
    1.spk.yı dava etmek üzere gerekli hazırlığı şimdiden yapalım.
    2.genel kurul bloke lotlar kısa sürede kaldırılacsğından yapılacaktır.genel kurula gerek fiziken gerekse elektınik ortamda katılarak güç gösterilmelidir.
    3.yüzde 5 bulunursa fesih davasına esas olacak değerleme için karar çıkarılarak.mahkemsnin hızlanmasına yarar sağlanmalıdır.
    4.yeniden değerleme yapılmadığı takdirde bu haliyle bist yakın izleme pazarından çıkartmaz
    5.genel kurulda şirketin kendi hissssini gerektiğinde alması kararı çıkarılması için yüzde 5 azınlık olarak gündeme ilave edilmesi sağlanmalıdır
    Yoksa burası ağlama hakaret sitemlerle dolu yazılarla devam eder gider

7. önümüzdeki hafta bodrum otelinin geri alınması ile ilgili olarak 90 günlük süre doluyor.

otel geri alınırsa hisseye OLUMLU etki eder mi sizce?

izleyip göreceğiz.
    Son düzenleme : selamunaleykum; 23-07-2017 saat: 22:23.

8. 90 günlük süre SALI günü sona eriyor. Cumaya kadar bir kap açıklaması bekliyoruz.

otelin geri alınması için 92 milyon TL gerekecek.

şirketin mali zorluğu dikkate alındığında bu kadar parayı nereden bulacaklarını da hesaba katmak lazım.

kendi düşüncem yeni bir ORTAK ......başka da bir ÇARE leri yok zaten..Bankalar kredi vermiyor. O halde ORTAK bulabilirler..

Sayfa 206/964 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •