Originally Posted by
kemosabe
12, 13, ya da 14... Bence kar degerinden ( tabii ki rasyolar icin onemli) cok daha onemli olan surdurebilirlik ve guven sorunu... O tarihte 5 milyonluk marka degeri ile yeni bir sayfa acacagi algisini yaratmisti, kotu siciline karsin... Kar 10 geldi degildi o zaman kagida ilgi, bundan sonra +5 ile hep daha iyi gelecegi beklwntisiydi... Acaba ile 1.4xlara takilan kagit kiytiriktan bir 3 aylik bilanco ile tabana oturmustu... Sonrasi malum, ver elini 0.8xler...yani anllatiginiz kadar basit degildi durum sayin kurtdere... Simdi yeni bir sayfa acilacak gibi duruyor, yeni bastan, saglam bir hikaye de var elimizde cok sukur... Dolayisiyla karin 12ya da 13 olmasindan cok belirleyici olan kagidin yeni tavri ve tarzi ( brut kar marjlari# yukselen karlilik, kapatilan borclar, temettu beklentileri vs..) gelecegin bu hikayeleri satin alinacak umuyorum ki... Endisem ise 9 ay kdv tesviginden yararlanan tum hisselerin performansi muthisti bu yil sonra buyume de iyi geldi borsa sirketlerine...ya gelecek yil?.. Gelecek yilin ya da sonrasinin hikayesi satin alinabilir pekala, en azindan ben kendi adima oyle yapiyorum...neden bir vesbe olmasin ki(performans acisindan)...yaniti ise zaman verecek, gkrecegiz bilqncolari, temiz bir sayfa actigini iste o zaman guven tesis edilecek ve iyi seyler olacqk...ancak soz konusu silvirsa her zaman temkinli olmak gerekir...bakin daha bir iki hafta once uc! Uc! Nidalari atiyordunuz ama reel yasam baska bir yere getirdi bizleri...elbette ederini bulqcqk bir gun inaniyorum yedigim onca tokada ragmen...ama 12 13 kar acikladi# ben sen soyluyorum diye degil, yeniden guven tesis edip yatirimciyla baristiginda... Selamlar# bol kazanclar...yatirim tavsiyesi degildur...
Yer İmleri